Publika na zapadu

 

Sve ulaznice za zapad za meč Vojvodina – AZ Alkmar rasprodate su danas.

Prodaja ulaznica za prvi meč plej ofa za Ligu Evrope između Vojvodine i AZ Alkmara počela je juče na stadionu „Karađorđe“ i svim poslovnicama kompanije „Gigs Tix“ širom Srbije, a kako trenutno stvari stoje, biće završena pre četvrtka, za kada je zakazan meča između ova dva tima.

Naime, sve ulaznice za zapadnu tribinu danas su rasprodate, a u prodaji je ostalo još jako malo ulaznica za istok, koje će sutra biti prodavane samo u poslovnicama kompanije „Gigs Tix“, ali ne i na stadionu „Karađorđe“. U prodaji i dalje ima ulaznica za sever, koje će se sutra i prekosutra prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, u periodu između 12 i 20 časova.

Fudbalski klub Vojvodina podseća svoje navijače da će pri ulasku na stadion sve ulaznice (uključujući i sezonske) biti skenirane elektronskim čitačem, te će stoga ulaz biti moguć samo i isključivo na onom ulazu koji im je naznačen na ulaznici.

Takođe, FK Vojvodina poziva svoje pristalice da na vreme obezbede svoje ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

SAMO NAPRED VOJVODINA!