DSC_1852

 

 

Prošlo je 7 dana od dolaska ekspedicije Vojvodine u Antaliju, a osmi dan će fudbaleri „crveno-belih“ provesti u slobodnim aktivnostima. Rekli bismo, potpuno zasluženo, obzirom na dobar rad na treninzima, prikazane igre u kontrolnim utakmicama  i primerno ponašanje u dosadašnjem periodu boravka u Turskoj.
Doručak je zakazan za 9,30 časova, a posle toga …ko u bazen, ko u tursko kupatilo, pa izvol“te. Za popodne je organizovan zajednički odlazak u šetnju i šoping u obližnjem tržnom centru.

MIŠA HUCIŠVILI POSETIO VOJVODINU

Nekadašnji prvotimac Vojvodine, Mikhail Hucišvili posmatrao je utakmicu svog nekadašnjeg kluba protiv bečke Austrije. Srdačan kao i uvek, pozdravio se sa svima, a naročito sa čovekom koji mu je ostao  u najlepšim uspomenama, doktorom Borkom Vukosavom. Potsećanja radi, Hucišvili je kao fudbaler Vojvodine završio aktivnu igračku karijeru zbog ozbiljnih zdravstvenih problema koje je dijagnostikovao upravo doktor Borko.

PRIKLJUČILI SE TRAJKOVIĆ, POLETANOVIĆ, NASTIĆ I VRANJEŠ

Ekipa Vojvodine konačno je kompletirana jer su se tokom jučerašnjeg dana „crveno-belima“ pridružili reprezentativci Trajković, Poletanović i Nastić kao i novajlija Stojan Vranješ.