Pred poslednju utakmicu jedenjeg dela sezone u kojoj fudbaleri Vojvodine na megdan odlaze Crvenoj zvezdi, u Media centru FC “Vujadin Boškov” održana je redovna pres konferencija na kojoj su se predstavnicima “sedme sile” obratili trener Novosađana Nebojša Vignjević  mladi prvotimac Nemanja Radoja.

-Zvezda nije blistala tokom jeseni, ali je reč o timu koji svaku grešku rivala ume da kazni. Uvideli smo i neke slabosti u igri našeg sutrašnjeg domaćina i ubeđen sam da imamo kvalitet da ih iskoristimo. Uz to, bitno je da Beograđanima ne dopustimo da se približe našem golu, jer imaju igrače poput Mudrinskog, Milivojevića i Milijaša koji šutevima mogu da reše utakmicu. Moraćemo da budemo strpljivi i ne smemo sebi da dozvolimo da promašujemo šanse koje budemo stvorili. Ključ će predstavljati bitka na sredini terena gde ćemo morati da budemo veoma agresivni, kako bismo na vreme prekidali Zvezdine akcije i nametnuli naš stil igre. Možemo dosta toga i verujem da će ambijent na stadionu uticati na to da motiv naših igrača bude veliki.

Potrebna nam je bolja koncentracija i više samopouzdanja, a u Beogradu ćemo biti ofanzivni onoliko koliko igrača bude učestvovalo u završnici akcija.-zaključio je šef struke Vojvodine Nebojša Vignjević.

Snimak pres konferencije možete pogledati ovde :