Dragoljub Zbiljić

 

Predsednik Poslovnog tima i član Upravnog odbora FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić izjavio je da klub pruža punu podršku šefu stručnog štaba Nenadu Lalatoviću i ujedno se zahvalio navijačima na podršci koju pružaju crveno-belima tokom ove sezone.

Povodom odluke Disciplinske komisije FSS da se FK Vojvodina, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, kazni u iznosu od 200.000 dinara, kao i sa dodatnih 300.000 dinara zbog „neprimerenog“ ponašanja šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, oglasio se predsednik Poslovnog tima i član Upravnog odbora FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

– Informacije o kažnjavanju saznao sam iz medija i nisam upoznat sa detaljima kada je reč o kazni za navijače. Imamo puno poverenje u simpatizere FK Vojvodina i do sada nismo primetili da su prešli dozvoljene granice u bodrenju svog kluba. Ipak, ako Disciplinska komisija proceni da to jeste bio slučaj, klub će snositi novčanu kaznu. S druge strane, koliko je meni poznato, Nenad Lalatović nije direktno komentarisao rad sudije, već je samo odgovorio na pitanje novinara. Lično, trenera Lalatovića smatram za trenutno najboljeg srpskog stručnjaka i dajem mu punu i javnu podršku za dalji rad i stručno vođenje prvog tima Vojvodine. Istovremeno, želim da se zahvalim navijačima Vojvodine, koji u sve većem broju i sve češće podržavaju naš rad. Pozivam ih da na sledećoj utakmici napune tribine stadiona „Karađorđe“ i da svi zajedno damo gromoglasnu podršku našim prvotimcima – izjavio je Dragoljub Zbiljić.