Dragoljub Zbiljić

 

Predsednik Poslovnog tima FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić uputio je čestitke igračima, stručnom štabu i upravi kluba za sve prikazano na jučerašnjoj utakmici protiv AZ Alkmara u Novom Sadu.

Fudbaleri Vojvodine sinoć su poraženi od ekipe AZ Alkmara rezultatom 0:3 (0:2) u prvom meču plej ofa za Ligu Evrope, ali igrom nisu razočarali i opšti je utisak da je krajnji rezultat previsok u korist Holanđana. Sa time se slaže i vlasnik kompanije „Energotehnika Južna Bačka“ Dragoljub Zbiljić, koji je nedavno imenovan i za predsednika Poslovnog tima FK Vojvodina.

– Poštovani članovi uprave, stručnog štaba i igrači,

U ime generalnog sponzora FK Vojvodina, kao i u ime Poslovnog tima FK Vojvodina i svih sponzora koji su punog srca stali iza dugoročnog projekta šampionske Vojvodine, želim da izrazim divljenje vašim zalaganjem, borbenošću i ponašanjem na sinoćnoj utakmici protiv AZ Alkmara. Na pravi sportski i viteški način reprezentovali ste klub, Srbiju i naš Novi Sad.

U svoje lično ime, želim da vam poručim da ste vi ponos Novog Sada i da ćemo svi zajedno iz sinoćnjeg rezultatskog poraza, kao klub i kao tim, izaći jači i spremniji za izazove koji su ispred nas.

Samo borbeno – poručio je Dragoljub Zbiljić.