Grbovi FK Zemun i FK Vojvodina

 

U drugom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Zemuna.

Tekstualni prenos meča od 17 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 1.000 gledalaca, među kojima su i oko 150 navijača Vojvodine.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Zemun: Milošević – Stanimirović, Cvetković, Vukadinović, Simić – Marković, Luković, Rogač, N. Stojković – Podunavac, Đalović.

Vojvodina: Rockov – A. Stojković, Graovac, Đorđević, Antić – Zlomislić – Milojević, Arsić, Đurić, Vinsent – Fofana.

9. minut: Vojvodina je propustila stopostotnu šansu za gol. Arsić je sa polovine terena odlično proigrao Vinsenta, koji je utrčao u šesnaesterac i izašao sam ispred Miloševića, ali je golman domaćina uspeo da odbrani njegov udarac.

15. minut: Voša je imala još jednu odličnu priliku. Ovoga puta, Vinsent je sa oko 25 metara od gola Zemuna krenuo sam ka šesnaestercu, prošao pored dva-tri fudbalera domaćina i šutirao sa oko 12-13 metara, ali je lopta prošla pored stative.

21. minut: Viđena je još jedna dobra šansa za Vojvodinu. Arsić je šutirao direktno iz kornera, golman Milošević je izbio loptu, a potom je Đorđević uputio udarac glavom, ali je i Cvetković izbio loptu glavom i to sa same gol-linije.

33. minut: Arsić je šutirao sa oko 22-23 metra, ali je lopta pogodila nekog od odbrambenih igrača Zemuna i završila u korneru.

35. minut: Stojković je uputio sjajan volej udarac sa oko 25 metara, lopta je išla uz samu stativu, ali je golman Milošević paradom sprečio pogodak.

41. minut: Marković je oduzeo loptu Zlomisliću na oko 20 metara iskosa od gola Vojvodine i dodao do Vukadinovića, koji je šutirao, ali je Rockov odbranio.

42. minut: Fofana je šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

51. minut: Ponovo je Stojković šutirao sa oko 23-24 metra, ali je lopta otišla preko prečke.

52. minut: Usled upotrebe pirotehnike od strane navijača Zemuna, gust dim se proneo kroz teren, pa je sudija Dragan Čolović prekinuo meč.

53. minut: Utakmica je nastavljena.

56. minut: Zbog prekršaja nad Simićem na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Damir Zlomislić.

62. minut: Zbog prekršaja nad Arsićem na oko 40 metara iskosa od gola Zemuna, žuti karton u timu domaćina dobio je Nenad Cvetković.

63. minut: Vojvodina je imala novu dobru priliku. Milojević je oduzeo loptu na polovini terena i proigrao Đurića na desnoj strani, on je centrirao, a Fofana sa pet metara uputio udarac glavom. Lopta je išla u same rašlje, ali ju je golman Milošević paradom izbio u korner.

65. minut: Izvršena je prva izmena u timu Vojvodine: iz igre je izašao Nemanja Milojević, a ušao je Damjan Gojkov.

67. minut; Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 30 metara od gola izveo je Đurić, ali je lopta otišla pored stative.

68. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Zemuna: izašao je Nikola Stojković, a ušao Đorđe Bašanović.

69. minut: Vojvodina je propustila još jednu odličnu priliku. Đurić je proigrao Vinsenta u šesnaestercu, a on je na pet metara od gola opet izbio sam ispred Miloševića i šutirao, ali je čuvar mreže domaćina još jednom odbranio. U kontranapadu, Simić je šutirao sa oko 18 metara, ali je lopta prošla pored stative.

72. minut: Đalović je sa polovine terena poslao dobar pas do Markovića, koji je šutirao sa oko 11-12 metara iskosa, ali je Rockov odbranio. Odmah na drugoj strani, šutirao je i Đurić sa oko 22-23 metra, ali je lopta otišla van okvira gola.

73. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Zemuna: izašao je Aleksa Marković, a ušao Miloš Toševski. Svega nekoliko sekundi nakon što je ušao na teren, Miloš Toševski je dobio žuti karton zbog faula nad Vinsentom na sredini terena.

75. minut: Luković je šutirao sa oko 23-24 metra iskosa sa leve strane, lopta je ušla u bliži donji ugao gola Vojvodine, ali je Rockov uspeo da odbrani.

83. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1! Đurić je oduzeo loptu na sredini terena, krenuo ka golu i u šesnaestercu proigrao Vinsenta, koji je odigrao povratni pas do Fofane, a on je udarcem iz prve sa oko šest metera poslao loptu pod prečku gola Zemuna.

86. minut: Slobodan udarac za Zemun sa oko 23 metra izveo je Vukadinović, ali je lopta otišla visoko preko gola. Odmah potom, izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Lazar Arsić, a ušao Aleksandar Mirkov.

93. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Vojvodine: izašao je Eze Vinsent, a ušao Milan Lazarević.

97. minut: Zemun je izjednačio na 1:1. Simić je prošao po desnoj strani pored Đorđevića i skoro iz mrtvog ugla vrlo slabo zahvatio loptu, ali je uspeo da iznenadi golmana Rockova, te je lopta skoro paralelno sa golom otišla pravo u mrežu.

Utakmica je završena.