У 1/16 финала Купа Србије, фудбалери Војводине данас гостују екипи Златибора.

Текстуални пренос меча од 15:30 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Златибор: Чупић – Јездимировић, Илић, Недељковић, Јовановић – Стојановић, Ђокић, Тодоровић, Стаменић – Весић, Анђелковић.

Војводина: Симић – Стојковић, Веселиновић, Саничанин, Вучић – Дринчић, Топић – Ђуричин, Бојић, Кокир – Николић.

Утакмица је почела. На стадиону је присутно око 500 гледалаца, међу којима су и четрдесетак навијача Војводине.

8. минут: ГОЛ! Војводина води 0:1. Са десне стране шеснаестерца, повратни пас испред гола је упутио Ђуричин, лопту је пропустио Николић и она је потом дошла до Кокира, који је прецизним ударцем са 13-14 метара послао лопту под пречку голмана Чупића.

20. минут: Топић је шутирао са око 20 метара, али је лопта отишла ван оквира гола.

21. минут: Недељковић је шутирао са око 22-23 метра, али је лоше захватио лопту, која је отишла високо преко гола.

22. минут: Топић је поново шутирао са око 20 метара, али је лопта још једном отишла ван оквира гола.

25. минут: Весић је шутирао са око 25 метара, али је лопта отишла далеко ван оквира гола.

27. минут: ГОЛ! Војводина води 0:2. Са десне стране, Ђуричин је упутио центаршут, до лопте је дошао Вучић и шутирао, али је слабо захватио лопту, која се докотрљала до Бојића, који ју је петом проследио ка голу. Један од играча домаћих ју је избио у поље, али према процени судије Данила Грујића, лопта је ипак прешла гол-линију.

30. минут: После корнера за Златибор, Стаменић је шутирао са десетак метара, али је лоше захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола.

33. минут: Слободан ударац за Златибор са око 25 метара искоса је извео Анђелковић и пребацио живи зид, лопта је ишла у ближи доњи угао, али је одлично одбранио Симић. Одмах потом, изведен је корнер за Златибор, након којег је ударац главом упутио Илић, али је лопта отишла преко пречке.

34. минут: Весић је шутирао са око 16-17 метара, али је лопта отишла поред стативе.

38. минут: Илић је шутирао са око 30 метара, али је лопта отишла далеко ван оквира гола.

45. минут: Због прекршаја над Весићем на око 20 метара искоса од свог гола, жути картон у екипи Војводине добио је Синиша Саничанин. Слободан ударац за Златибор је извео Недељковић и шутирао у ближе рашље, али је одлично одбранио Симић.

Прво полувреме је завршено.

Почело је друго полувреме. У тиму Златибора, извршена је прва измена: изашао је Стефан Тодоровић, а ушао Никола Дивац.

49. минут: Слободан ударац за Златибор са око 25 метара је извео Анђелковић, али је лопта отишла ван оквира гола.

51. минут: Анђелковић је упутио добар пас у шеснаестерац ка Ђокићу, који је шутирао са десетак метара искоса, али је лопта отишла преко пречке.

55. минут: ГОЛ! Војводина води 0:3. Бојић је послао сјајан пас у шеснаестерац ка Стојковићу, који је избио сам испред голмана и са пет метара искоса послао лопту под пречку.

56. минут: Извршена је прва измена и у тиму Војводине: изашао је Јован Кокир, а ушао Дејан Зукић.

59. минут: Зукић се изборио за позицију за ударац између тројице играча Златибора и шутирао са двадесетак метара искоса, али је одлично одбранио голман Чупић.

61. минут: Извршена је друга измена у тиму Златибора: изашао је Урош Стаменић, а ушао Лука Ђокић. Такође, извршена је друга измена и у тиму Војводине: изашао је Петар Бојић, а ушао Михајло Нешковић.

67. минут: Извршена је и трећа измена у тиму Златибора: изашао је Урош Весић, а ушао Урош Вукићевић.

74. минут: После корнера за Војводину, Стојковић је одиграо пас до Саничанина, који је шутирао са десетак метара, али је Чупић ухватио лопту.

79. минут: После корнера за Златибор, Саничанин је у скоку био у дуелу са једним од играча домаћих, а судија Данило Грујић проценио је да је у питању био фаул за једанаестерац.

80. минут: Пенал за Златибор је извео Недељковић и шутирао у десни доњи угао, Симић је закачио лопту, али је она ипак завршила у мрежи.

81. минут: Извршена је трећа измена и у тиму Војводине: изашао је Синиша Саничанин, а ушао Ђорђе Ђурић.

85. минут: Због прекршаја над Ђуричином на око 20 метара искоса од гола домаћина, жути картон у екипи Златибора добио је Петар Јовановић.

86. минут: ГОЛ! Војводина води 1:4. Слободан ударац за Војводину је извео Дринчић, а лопта је погодила Недељковића и одбила се у мрежу.

Утакмица је завршена.