U 1/16 finala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Zlatibora.

Tekstualni prenos meča od 15:30 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Zlatibor: Čupić – Jezdimirović, Ilić, Nedeljković, Jovanović – Stojanović, Đokić, Todorović, Stamenić – Vesić, Anđelković.

Vojvodina: Simić – Stojković, Veselinović, Saničanin, Vučić – Drinčić, Topić – Đuričin, Bojić, Kokir – Nikolić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 500 gledalaca, među kojima su i četrdesetak navijača Vojvodine.

8. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1. Sa desne strane šesnaesterca, povratni pas ispred gola je uputio Đuričin, loptu je propustio Nikolić i ona je potom došla do Kokira, koji je preciznim udarcem sa 13-14 metara poslao loptu pod prečku golmana Čupića.

20. minut: Topić je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

21. minut: Nedeljković je šutirao sa oko 22-23 metra, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola.

22. minut: Topić je ponovo šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta još jednom otišla van okvira gola.

25. minut: Vesić je šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

27. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:2. Sa desne strane, Đuričin je uputio centaršut, do lopte je došao Vučić i šutirao, ali je slabo zahvatio loptu, koja se dokotrljala do Bojića, koji ju je petom prosledio ka golu. Jedan od igrača domaćih ju je izbio u polje, ali prema proceni sudije Danila Grujića, lopta je ipak prešla gol-liniju.

30. minut: Posle kornera za Zlatibor, Stamenić je šutirao sa desetak metara, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

33. minut: Slobodan udarac za Zlatibor sa oko 25 metara iskosa je izveo Anđelković i prebacio živi zid, lopta je išla u bliži donji ugao, ali je odlično odbranio Simić. Odmah potom, izveden je korner za Zlatibor, nakon kojeg je udarac glavom uputio Ilić, ali je lopta otišla preko prečke.

34. minut: Vesić je šutirao sa oko 16-17 metara, ali je lopta otišla pored stative.

38. minut: Ilić je šutirao sa oko 30 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

45. minut: Zbog prekršaja nad Vesićem na oko 20 metara iskosa od svog gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Siniša Saničanin. Slobodan udarac za Zlatibor je izveo Nedeljković i šutirao u bliže rašlje, ali je odlično odbranio Simić.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Zlatibora, izvršena je prva izmena: izašao je Stefan Todorović, a ušao Nikola Divac.

49. minut: Slobodan udarac za Zlatibor sa oko 25 metara je izveo Anđelković, ali je lopta otišla van okvira gola.

51. minut: Anđelković je uputio dobar pas u šesnaesterac ka Đokiću, koji je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta otišla preko prečke.

55. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:3. Bojić je poslao sjajan pas u šesnaesterac ka Stojkoviću, koji je izbio sam ispred golmana i sa pet metara iskosa poslao loptu pod prečku.

56. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Vojvodine: izašao je Jovan Kokir, a ušao Dejan Zukić.

59. minut: Zukić se izborio za poziciju za udarac između trojice igrača Zlatibora i šutirao sa dvadesetak metara iskosa, ali je odlično odbranio golman Čupić.

61. minut: Izvršena je druga izmena u timu Zlatibora: izašao je Uroš Stamenić, a ušao Luka Đokić. Takođe, izvršena je druga izmena i u timu Vojvodine: izašao je Petar Bojić, a ušao Mihajlo Nešković.

67. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Zlatibora: izašao je Uroš Vesić, a ušao Uroš Vukićević.

74. minut: Posle kornera za Vojvodinu, Stojković je odigrao pas do Saničanina, koji je šutirao sa desetak metara, ali je Čupić uhvatio loptu.

79. minut: Posle kornera za Zlatibor, Saničanin je u skoku bio u duelu sa jednim od igrača domaćih, a sudija Danilo Grujić procenio je da je u pitanju bio faul za jedanaesterac.

80. minut: Penal za Zlatibor je izveo Nedeljković i šutirao u desni donji ugao, Simić je zakačio loptu, ali je ona ipak završila u mreži.

81. minut: Izvršena je treća izmena i u timu Vojvodine: izašao je Siniša Saničanin, a ušao Đorđe Đurić.

85. minut: Zbog prekršaja nad Đuričinom na oko 20 metara iskosa od gola domaćina, žuti karton u ekipi Zlatibora dobio je Petar Jovanović.

86. minut: GOL! Vojvodina vodi 1:4. Slobodan udarac za Vojvodinu je izveo Drinčić, a lopta je pogodila Nedeljkovića i odbila se u mrežu.

Utakmica je završena.