Zlatomir Zagorčić

 

Trener Zlatomir Zagorčić smenjen je sa mesta šefa stručnog štaba Vojvodine.

Trener Zlatomir Zagorčić smenjen je sa mesta šefa stručnog štaba Vojvodine, odlučeno je nakon sastanka između trenera i članova Upravnog odbora kluba. Osim Zagorčića, sa mesta pomoćnog trenera FK Vojvodina smenjen je Zoltan Sabo.

Upravni odbor FK Vojvodina do sada nije pregovarao ni sa jednim od mogućih naslednika, a do imenovanja novog šefa stručnog štaba, brigu o prvom timu Vojvodine privremeno će preuzeti dosadašnji Zagorčićev pomoćnik i igračka legenda FK Vojvodina – Goran Šaula, kao i koordinator mlađih selekcija FK Vojvodina i član stručnog štaba omladinske reprezentacije Srbije koja je osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu – Milan Kosanović.

Fudbalski klub Vojvodina koristi ovu priliku da se zahvali Zlatomiru Zagorčiću i Zoltanu Sabou na svemu što su uradili za klub u prethodnom periodu, a posebno na rezultatima i igri koju je naš tim prikazao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tokom kojih smo ostvarili i istorijsku pobedu nad Sampdorijom u Torinu i time zaslužili pohvale čitave fudbalske Srbije.

Ipak, rezultati u prvenstvu Srbije već duže vreme nisu na nivou kakav zahteva klub kao što je Vojvodina i samim tim Upravni odbor je sproveo odluku donetu pre dva dana, koja se odnosila na to da u stručnom štabu mora doći do promena ukoliko se na naredne dve utakmice, protiv Crvene zvezde i Voždovca, ne osvoje maksimalnih šest bodova.

Zlatomir Zagorčić i Zoltan Sabo džentlmentski su se rastali sa fudbalskim klubom Vojvodina, koji im i ovom prilikom želi sve najbolje u nastavku njihovih karijera.