konferencija, mala, sajt

 

Danas su gosti na konferenciji za medije FK Vojvodina bili šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić i prvotimac crveno-belih Novica Maksimović. Vojvodina sutra (nedelja) na “Karađorđu” dočekuje ekipu Javora, a taj duel igra se od 20 časova.

– Definitivno, očekuje nas još jedna teška utakmica, koja stiže u kratkom vremenu posle gostovanja u Torinu i susreta sa Sampdorijom – rekao je Zagorčić. – U Novi Sad smo se vratili u petak rano ujutro, ali sam već tokom jučerašnjeg večernjeg treninga video da je raspoloženje u timu na visokom nivou i biće nam potrebno da ga prenesemo i na teren u duelu s neugodnim Ivnjičanima. Ne odustajemo od našeg stila, igraćemo ofanzivno i ići na prvu pobedu u domaćem prvenstvu. S izuzetkom povređenih Mrdakovića i Ćurka, mogu da računam na sve kandidate za ekipu, a tek posle današnjeg treninga donećemo moj stručni štab i ja odluku o sastavu koji će početi utakmicu. Treba da obavim dodatne konsultacije s dr Borkom Vukosavom o stanju Nina Pekarića, odnosno da procenimo koliko je fizilčki spreman, ali je sigurno da postoji mogućost da i on zaigra.

Potom je Zagorčić posebno naglasio sledeće:

– Biće nam potrebna podrška s tribina i to da što veći broj gledalaca stane uz ove momke na putu ka ostvarenju cilja koji imamo. Oni su to, siguran sam, zaslužili odnosom prema dresu Vojvodine i igrama koje pružaju i nadam se punim tribinama i osvajanju sva tri boda.

Neumorni defanzivni vezni fudbaler Novica Maksimović nadovezao se na reči šefa struke:

– Biće nam nesumnjivo veoma teško u susretu s Javorom, koji je čvrsta i dobro organizovana ekipa – dodao je Maksimović. – Ivanjičani u prva dva kola nisu primili gol i, s Partizanom i Borcem, imaju maksimalni učinak. Zbog toga ćemo u utakmicu ući oprezno, fokusirani i sa željom da osvojimo čitav plen.