obrazac-za-slike---vesti

 

 

Derbi dve crveno-bele ekipe koje su u prva dva kola zabeležile maksimalan učinak pobuđuje veliku pažnju domaće sportske javnosti. U najavi utakmice Vojvodina-Crvena zvezda, Šef struke Novosađana, Zoran Marić, kaže :

-Pripremamo se za utakmicu protiv Crvene zvezde kao i za sve ostale, uprkos činjenici da nam u goste dolazi šampion Srbije. Očekujem, pre svega, lep ambijent i utakmicu za koju se nadamo da ćemo uspeti da je uvedemo u tok koji očekujemo. Želimo da ostvarimo povoljan rezultat, a to je u ovom slučaju za nas samo pobeda.
Igramo protiv odlične ekipe koja ima sjajan ofanzivni potencijal, ima maksimalan bodovni učinak na početku prvenstva kao i mi, a iskreno se nadam da ćemo prisustvovati jednoj dobroj utakmici sa puno golova.
Očekujem veliki broj gledalaca i ovim putem pozivam naše navijače da budu naš
12. igrač-kaže Marić.

MIRKO IVANIĆ

Jedan od predvodnika Vošinog „novog talasa“, Mirko Ivanić, optimista je pred sutrašnji derbi :

-Očekujem odličnu predstavu protiv jedne sjajne ekipe predvođene dobrim trenerom koji zna svoj posao. Mi smo spremni za sve što nas očekuje, želimo pobedu i sve ćemo učiniti da je i ostvarimo. Teren će, ipak, pokazati ko je u ovom trenutku bolji.

PETROLEND ČASTI NAVIJAČE

Kompanija „Petrolend“ iz Bačkog Petrovca u čijem je vlasništvu najveći akva park u Srbiji svakom kupcu ulaznice za utakmicu Vojvodina-Crvena zvezda odobrava popust od 300,00 RSD pri kupovini dnevne ulaznice za Akva park „Petrolend“.

 

http://youtu.be/mSzz1JuuTrw