obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Predsednik UO FK “Vojvodina“, gospodin Zoran Šćepanović izašao je danas pred pripadnike medija i zvanično obelodanio da su FK „Vojvodina“ i Mančester Junajted postigli dogovor oko transfera supertalentovanog golmana Vanje Milinković-Savića u redove engleskog fudbalskog giganta.
Visina transfera je 1.750.000 evra, a kompletan iznos novca  će na račun Vojvodine biti uplaćen u narednih 7-10 dana.

-Posle dugotrajnih pregovora koji su se zbivali u proteklih mesec dana, konačno smo u ponedeljak okončali pregovore i možemo zvanično da obavestimo javnost da je naš mladi i perspektivni golman, Vanja Milinković-Savić, postao član Mančester Junajteda. Vanja će u narednih godinu dana ostati u Vojvodini gde će uz nadzor naših stručnjaka kao i trenera iz engleskog fudbalskog velikana  nastaviti da trenira i nastupa u dresu svog matičnog kluba.
Ovom prilikom bi se zahvalio svima koji su učestvovali u realizaciji ovog transfera. Mogu da istaknem izuzetno korektan odnos predstavnika Mančester Junajteda. Zahvaljujem se i gospodinu Branetu Novakoviću i celoj našoj omladinskoj školi, svim trenerima koji su nam omogućili da imamo ovako zlatne momke. Ponosimo se time što će naši igrači biti i jesu deo evropskog i svetskog vrhunskog fudbala.

MILAN JOVANIĆ : PUNA PODRŠKA MLADIM „LAVOVIMA“

Elmir Asani (1995.), Milan Makarić (1995.), Luka Grgić (1995.), Nenad Kočović (1995.) novi su profesionalci Vojvodine. Mladi igrači su tokom današnjeg dana potpisali trogodišnje ugovore sa Vojvodinom dok je Georgije Ilić (1995.) produžio ugovor na još dve godine.
Kako je izjavi sportski direktor kluba, Mladen Jovanić, stručni štab i rukovodstvo „crveno-belih“ daće maksimalnu podršku igračima poniklim u omladinskoj školi „Ilija Pantelić“. Takođe je napomenuo da će u narednih nekoliko dana Vojvodina dobiti još tri pojačanja.

BRANISLAV NOVAKOVIĆ : VELIKO JE ZADOVOLJSTVO BITI DEO OVE PRIČE

-Sa ovim dečacima sam od njihovog prvog dana u klubu, prvo kao trener, a sada kao rukovodilac. Obuzima me veliko zadovoljstvo kada pogledam ove momke sada kada su postali profesionalci.
Što se nas iz omladinske škole tiče, nastavićemo da dajemo svoj doprinos kvalitetnom radu u našem klubu koji, kao što vidite, daje i rezultate u vidu igrača koji dolaze do prvog tima. Ne zaboravite da su iz generacije 1995. Sergej Milinković-Savić i Nebojša Kosović već članovi evropskih klubova, a sigurno je da će neko od ovih momaka uskoro poći njihovim stopama. Ovo je zasluga svih ljudi i trenera u omladinskom pogonu.