zoran-scepanovic

 

 

Na izbornoj skupštini koja je danas održana u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi, Zoran Šćepanović je izabran za novog čelnika Zajednice superligaša sa mandatom do decembra 2016. godine.

Moramo istaći da je ovo veliko priznanje za naš Klub kojim su svi napori koje smo činili i činimo otkako smo došli na njegovo čelo dobili legitimitet i potvrdu u šta, ni u jednom trenutku, nismo ni sumnjali. Sigurni smo da će se gospodin Zoran Šćepanović u rukovođenju voditi istim onim principima kojima se vodi i u vođenju našeg Kluba, što je, u krajnjem slučaju, rezultiralo mestom predsednika Zajednice superligaša Srbije, a time je, ponavljamo, i sve ono što činimo mi u FK „Vojvodina“ dobilo potvrdu ostatka fudbalske Srbije.

„Ja želim da budem neko ko će ujediniti sve klubove. Ja, zaista, ne vidim da među nama ima toliko razlika. Naprotiv! Sve te razlike koje postoje mogu samo da doprinesu da se bolje razumemo. Svi klubovi imaju identične potrebe i probleme, koje zajednički treba da rešavamo, naravno, uz pomoć krovne organizacije, a to je FSS“, rekao je Zoran Šćepanović.

Ovo je prvi put u istoriji da je neko iz FK „Vojvodina“ na čelu Zajednice superlige Srbije.