Antalija, 04. Februar 2013.

Dan nakon pobede nad renomiranom ruskom ekipom Krila Sovjetov fudbaleri Vojvodine nastavljaju sa uobičajenim radom.
Prema utvrđenom planu, jutarnji tening podljen je u dva dela. Igrači koji su nastupili u drugom poluvremenu utakmice+golmani, odradili su trening u SC „Ismail Gekček“ dok je druga grupa (ekipa iz prvog poluvremena) imala relaksacioni trening na plaži ispred hotela „Royal Wings“.
Kondicioni trener Srđan Zirojević odredio je grupi u sastavu : Vulićević, Pavlović, Đurić, Petrić, Radoja, Ađuru, Katai, Deletić, Alivodić  i Abubakar, „tričavih“ 5-6 kilometara trčanja po pesku. Po završetku drila, na opšte iznenađenje, Zirojević je svojim pulenima naredio ulazak u more što je aklamacijom prihvaćeno (sa oduševljenjem). Najhrabriji među hrabrima bio je kapiten Miroslav Vulićević koji je čak i zaplivao dok su se ostali zabavljali pokušavajući da zagnjure Ađurua. Nigerijac je, uz obavezan „zarazni“ smeh šalu svojih saigrača prihvatio sa zadovoljstvom.
Po svemu viđenom, atmosfera u ekipi je na visokom nivou, što je savim razumljivo, uzimajući u obzir odličnu igru i visoku pobedu u prvom kontrolnom susretu.
Popodnevni trening počinje u 15,30 časova po lokalnom vremenu (14,30 po srpskom).

OTIŠLI POLETANOVIĆ I NASTIĆ

Mladi reprezentativci Marko Poletanović i Bojan Nastić otputovali su u ranim jutarnjim časovima za Tel Aviv gde će se pridružiti U-21 reprezentaciji.
Njihov povratak očekuje se 07. Februara odmah nakon odigrane utakmice protiv odgovarajuće selekcije Izraela.