Релативно лако фудбалери Војводине су се пласирали у четвртфинале Купа Србије, пошто су на „Карађорђу“ резултатом 4:0 (2:0) победили екипу Синђелића из Београда. На овом мечу, шеф стручног штаба црвено-белих Ненад Лалатовић је одлучио да одмори неколико играча који играју стандардно ове сезоне, али то се није осетило у игри Вошиног тима, који је од првог до последњег тренутка контролисао сва збивања на терену.

Централна фигура утакмице у среду био је омладински репрезентативац Србије Дејан Зукић (18), који се истакао са два гола и једном асистенцијом.

– Добро смо тренирали уочи те утакмице и много смо разговарали о самом мечу, тако да смо потпуно спремни дочекали тај сусрет. Због чињенице да игра у Првој лиги Србије, сви су мислили да ћемо лако савладати Синђелић, али били смо свесни да, ако не будемо дали 100 посто својих могућности, можемо да имамо врло тежак задатак пред собом. Ипак, то се није догодило и задовољан сам због пласмана у наредну рунду такмичења – каже Зукић.

На овој утакмици, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић указао му је част тиме што му је, иако има тек 18 година, дозволио да на овом мечу као капитен предводи саиграче.

– Ја сам Вошино дете и од малих ногу сам у овом клубу, те ми је јако драго због тога што ми је шеф указао поверење и дао ми да будем капитен тима против Синђелића. То ме је само још више мотивисало и срећан сам због тога што сам успео да постигнем два гола пред нашом публиком. Надам се да су и они били задовољни оним што су видели – напомиње Зукић.

Већ у суботу, поново у 18 часова, Воша ће у 13. колу Супер лиге Србије дочекати Јавор из Ивањице.

– И пред овај меч, вероватно ће многи рећи како смо велики фаворити и како ћемо лако доћи до тријумфа, али да бисмо уопште дошли до било какве победе, мораћемо поново да уложимо максимум борбе и залагања. Буквално, свако од нас мора да погине за своје саиграче на терену, јер само тако можемо да се надамо да ћемо наставити са добрим резултатима ове сезоне. У сваком случају, можемо и морамо до победе – истакао је Зукић.

Улазнице за овај меч моћи ће бесплатно да се преузму на благајнама. Улазнице за запад преузимаће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток преузимаће се на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север преузимати у шопу навијача Војводине на северној трибини стадиона.

Благајне ће бити отворене на дан меча, сат времена пре почетка утакмице. Такође, за ову утакмицу важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.