Poslovni pul FK Vojvodina

 

U fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ u Veterniku, danas je zvanično formiran novi sponzorski pul FK Vojvodina.

Na svečanosti priređenoj u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ u Veterniku, u prisustvu medija i prijatelja kluba, danas je zvanično oformljen novi sponzorski pul FK Vojvodina. U narednom periodu, rad i funkcionisanje fudbalskog kluba Vojvodina biće pomognut od strane 17 uspešnih i renomiranih srpskih kompanija, a to su:

Energotehnika Južna Bačka (Novi Sad), Industrija mesa Matijević (Novi Sad), Karin Komerc (Novi Sad), Aleksandar gradnja (Novi Sad), SMB gradnja (Subotica), Galens invest (Novi Sad), Put invest (Novi Sad), Bulevar kompani (Novi Sad), „Extra auto“ (Vrbas), Best izgradnja (Novi Sad), Specijalna bolnica Vita (Novi Sad), Tehnounion (Novi Sad), „Amy company“ (Veternik), „Imperial Buildings“ (Novi Sad), „Energy pro“ (Novi Sad), „Max bet“ (Novi Sad) i „Elixir group“ (Šabac).

Zbog poslovnih obaveza vlasnika firmi, današnjoj svečanosti nisu mogli da prisustvuju predstavnici pet od navedenih 17 kompanija, te će sa njima ugovori biti potpisani naknadno, tačnije u najkraćem mogućem roku. Na čelu novog poslovnog pula FK Vojvodina nalaziće se Dragoljub Zbiljić, vlasnik generalnog sponzora FK Vojvodina, kompanije Energotehnika Južna Bačka.

Prilikom potpisivanja ugovora, prisutnima se obratio predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović, koji je izrazio veliko zadovoljstvo zbog činjenica da je klub u tako kratkom roku dobio uvažene partnere na poslovnom planu i najavio da će se, zahvaljujući ovoj saradnji, vrlo brzo osetiti boljitak ne samo u igračkom kadru, već i u celokupnom funkcionisanju kluba.

Nakon Šćepanovića, prisutnima se obratio i novi predsednik sponzorskog pula FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić, koji je u vrlo nadahnutom i emotivnom govoru istakao da novi sponzori imaju izuzetno visoke ambicije sa „starom damom“, te da u naredne četiri godine očekuje značajan napredak u ostvarenju sportskih rezultata.

Komentarišući jučerašnju utakmicu između Vojvodine i Dinama iz Minska, Zbiljić je naglasio da ga raduju dobro ispunjene tribine i pozitivna atmosfera koja se osetila među svim navijačima, kao i među igračima Vojvodine.

S druge strane, Dragoljub Zbiljić, baš kao i predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović, bili su razočarani činjenicom da utakmica jedinog preostalog srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope nije bila direktno prenošena na Radio televiziji Srbije, pogotovo zbog činjenice da je klub uradio sve što je bilo do njega da do realizacije prenosa dođe.

Podsetivši da je Vojvodina pre dve godina proslavila stogodišnjicu svog postojanja, da je prošle godine napravila fenomenalan rezultat sa pobedom od 0:4 nad Sampdorijom, da na evropskim utakmicama ove sezone ima sjajnu podršku svojih navijača i izaziva simpatije i interesovanje brojnih ljubitelja fudbala ne samo u Vojvodini, već i u centralnoj Srbiji, oni su se upitali šta još treba da se dogodi, pa da se jedan klub tako duge i svetle tradicije nađe na javnom servisu i to dok predstavlja Srbiju u zvaničnom međunarodnom takmičenju pod okriljem UEFA?