Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu IMT-a rezultatom 1:0 (0:0), u 19. kolu Omladinske lige Srbije.

U FC „Vujadin Boškov“, strelac jedinog gola bio je Bjelajac u 82. minutu (p).

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Borak, Hromiš, Bukinac, Čutović, Pavić, Trninić, Kovačev, Pivaš, Bjelajac, Sukačev, Kostadinović. Igrali su još: Janjić, Pavlović, Romić, Đurđević, Kračun.

IMT: Vojvodić, Gajinov, Igve, Obekpa, Tešanović, Beković, Krstić, Karaman, Čarls, Čolić, Ukačukvu. Igrali su još: Vanevski, Ivović, Amanović, Kenedi, Ristić, Ognjenović.

Prva prilika na utakmici je viđena u 12. minutu, a imali su je igrači IMT-a. Sa petnaestak metara iskosa je šutirao Karaman, ali je lopta otišla van okvira gola Vojvodine. Nakon toga, igra se uglavnom odvijala na sredini terena, da bi u 53. minutu gosti bili još bliže pogotku.

Posle slobodnog udarca sa desne strane, lopta je došla do Krstića, koji je snažno šutirao sa oko 18 metara iskosa, ali je lopta pogodila prečku. Gosti su novu dobru šansu imali u 63. minutu, kada je Beković šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Borak odbranio.

Na drugoj strani, Voša je iz praktično svoje prve prave prilike došla u vođstvo i to iz jedanaesterca u 82. minutu. Sukačev je odlično prošao po levoj strani i odigrao pas do Pivaša, koji je oboren u šesnaestercu, a sudija Nikola Bikić iz Zrenjanina je pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač penala je bio Bjelajac, koji je poslao loptu u rašlje i tako doneo prednost crveno-belima.

Do kraja meča više nije bilo prilika, pa je tako utakmica završena minimalnom pobedom Vojvodine.