Škola fudbala

Fudbalski klub Vojvodina je 2017. godine pokrenuo svoju sopstvenu školu fudbala, namenjenu dečacima između šest i 14 godina starosti.

Omladinska škola “Ilija Pantelić” od 2017. godine je značajno proširila broj svojih selekcija, pošto je u sklopu omladinske škole počela sa radom i škola fudbala FK Vojvodina, namenjena najmlađim generacijama, tačnije dečacima između šest i 14 godina starosti, kojoj je osnovni cilj rano otkrivanje talenata i njihova priprema za ostvarenje ciljeva i razvoja koji se očekuju od mladih fudbalera.

Treninzi za ove generacije održavaju se u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku (Novosadski put 114) u tri termina (od 9:30, 17 i 19 časova) i to ponedeljkom, sredom i petkom, dok se tokom zimskih meseci (od prvog novembra do 28. februara), treninzi odvijaju isključivo u zatvorenom prostoru i to takođe ponedeljkom, sredom i petkom, u hali „GDM“ (Hajduk Veljkova 11) u terminima od osam i 16 časova, odnosno u hali „Indeks“ (dr Vase Savića 3) u terminu od 19 časova.

Svi roditelji koji žele da svoju decu priključe jednoj od najboljih fudbalskih akademija u zemlji, kao i da se raspitaju u vezi sa svim dodatnim informacijama u vezi sa radom škole fudbala, mogu to da učine pozivom na broj telefona 062/582-582, kao i putem mejl adrese vosiniklinci@gmail.com

GOLMANSKA AKADEMIJA

Omladinska škola „Ilija Pantelić“ značajno je unapredila svoj rad i funkcionisanje pokretanjem Golmanske akademije FK Vojvodina.

U FC „Vujadin Boškov“, svi zainteresovani dečaci imaju priliku da usvajaju golmanske veštine i uče od dokazanih čuvara mreže, a danas priznatih trenera, kao što su:

– Goran Ćurko, proslavljeni internacionalac i nekadašnji golman FK Vojvodina, sada trener sa UEFA A golmanskom licencom;

– Milorad Nikolić, svojevremeno jedan od najboljih golmana u Srbiji, trenutno trener sa UEFA B licencom;

– Zoltan Dognar, trener sa UEFA B licencom;

– Vuk Vlajić, još uvek aktivan golman.

Golmanska akademija FK Vojvodina, čiji se rad zasniva na stručno-pedagoškom radu u odličnim uslovima FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, trenutno vrši upis novih članova i to onih rođenih 2003. godine i mlađih, a svi zainteresovani mogu se javiti direktno našim golmanskim trenerima i to na brojeve telefona:

Goran Ćurko 060/55-41-560
Milorad Nikolić 064/945-80-17
Zoltan Dognar 060/373-0004, 062/364-627
Vuk Vlajić 069/177-10-17