Slaninari zapad

Navijačka grupa “Slaninari zapad” nastala je u drugoj deceniji 21. veka od strane navijača koji su ranije mahom pratili utakmice sa severne tribine stadiona “Karađorđe”.

Grupu uglavnom čine navijači koji su svoju mladost proveli prateći Vojvodinu širom Srbije i Evrope, dok danas na utakmice dolaze neretko u pratnji porodice, prijatelja i najčešće dece, prenoseći tako svoju ljubav prema Vojvodini i na one najmlađe, koji su uvek bili i ostali najdraži gosti na stadionu “Karađorđe”.

“Slaninari zapad” se uglavnom nalaze u sektoru šest zapadne tribine, odnosno odmah do severne strane stadiona, vrlo često stojeći prate utakmice Vojvodine i navijaju zajedno sa firmašima sa severa, a na derbi i evropskim utakmicama znaju da podignu celu zapadnu tribinu na noge i na taj način naprave pravu domaću atmosferu za Vošine fudbalere.

Osim na stadionu “Karađorđe”, svoju ljubav prema Vojvodini često pokazuju i prateći klub na gostovanjima, dok se, pred utakmice u Novom Sadu, gotovo redovno okupljaju pre meča i zajedno dolaze da pruže podršku “staroj dami”.

Navijači Vojvodine u korteu dolaze na stadion