Начелник Полицијске управе за Нови Сад, Горан Радоњић, са пријатељима Покрета „Срце хероја“, председником ФК Војводина Драгољубом Збиљићем  и генералним директором „старе даме“ Душаном Бајатовићем, уручили су донацију за потребе рада бораца у Расинском округу у Kрушевцу.

Радоњић, као почасни члан и саборац Покрета, организовао је састанак са члановима Главног одбора овог Покрета и том приликом, уручена је донација, која је у овом тренутку неопходна за потребе рада одбора у Kрушевцу, рачунар са штампачем.

Kако је речено након састанка, од првог дана оснивања, Збиљић је са сарадницима из Енерготехнике Јужна Бачка, помагао и подржавао активности Покрета са једним јединим циљем, како би се побољшао статус, а самим тим и положај борачке популације у Србији.

На састанку је речено да ће оваквих акција помоћи бити и убудуће, а Покрет „Срце хероја“ из дана у дан својим активностима показује да је озбиљан у намери да за своје саборце учини све, како би достојанствено живели у јединој земљи коју су бранили, за коју су се жртвовали и за коју живе.