Школа фудбала

Фудбалски клуб Војводина је 2017. године покренуо своју сопствену школу фудбала, намењену дечацима између шест и 14 година старости.

Омладинска школа “Илија Пантелић” од 2017. године је значајно проширила број својих селекција, пошто је у склопу омладинске школе почела са радом и школа фудбала ФК Војводина, намењена најмлађим генерацијама, тачније дечацима између шест и 14 година старости, којој је основни циљ рано откривање талената и њихова припрема за остварење циљева и развоја који се очекују од младих фудбалера.

Тренинзи за ове генерације одржавају се у ФЦ “Вујадин Бошков” у Ветернику (Новосадски пут 114) у три термина (од 9:30, 17 и 19 часова) и то понедељком, средом и петком, док се током зимских месеци (од првог новембра до 28. фебруара), тренинзи одвијају искључиво у затвореном простору и то такође понедељком, средом и петком, у хали „ГДМ“ (Хајдук Вељкова 11) у терминима од осам и 16 часова, односно у хали „Индекс“ (др Васе Савића 3) у термину од 19 часова.

Сви родитељи који желе да своју децу прикључе једној од најбољих фудбалских академија у земљи, као и да се распитају у вези са свим додатним информацијама у вези са радом школе фудбала, могу то да учине позивом на број телефона 062/582-582, као и путем мејл адресе vosiniklinci@gmail.com