Школа фудбала

Фудбалски клуб Војводина је 2017. године покренуо своју сопствену школу фудбала, намењену дечацима између шест и 14 година старости.

Омладинска школа “Илија Пантелић” од 2017. године је значајно проширила број својих селекција, пошто је у склопу омладинске школе почела са радом и школа фудбала ФК Војводина, намењена најмлађим генерацијама, тачније дечацима између шест и 14 година старости, којој је основни циљ рано откривање талената и њихова припрема за остварење циљева и развоја који се очекују од младих фудбалера.

Тренинзи за ове генерације одржавају се у ФЦ “Вујадин Бошков” у Ветернику (Новосадски пут 114) у три термина (од 9:30, 17 и 19 часова) и то понедељком, средом и петком, док се током зимских месеци (од првог новембра до 28. фебруара), тренинзи одвијају искључиво у затвореном простору и то такође понедељком, средом и петком, у хали „ГДМ“ (Хајдук Вељкова 11) у терминима од осам и 16 часова, односно у хали „Индекс“ (др Васе Савића 3) у термину од 19 часова.

Сви родитељи који желе да своју децу прикључе једној од најбољих фудбалских академија у земљи, као и да се распитају у вези са свим додатним информацијама у вези са радом школе фудбала, могу то да учине позивом на број телефона 062/582-582, као и путем мејл адресе vosiniklinci@gmail.com

ГОЛМАНСКА АКАДЕМИЈА

Омладинска школа „Илија Пантелић“ значајно је унапредила свој рад и функционисање покретањем Голманске академије ФК Војводина.

У ФЦ „Вујадин Бошков“, сви заинтересовани дечаци имају прилику да усвајају голманске вештине и уче од доказаних чувара мреже, а данас признатих тренера, као што су:

– Горан Ћурко, прослављени интернационалац и некадашњи голман ФК Војводина, сада тренер са УЕФА А голманском лиценцом;

– Милорад Николић, својевремено један од најбољих голмана у Србији, тренутно тренер са УЕФА Б лиценцом;

– Золтан Догнар, тренер са УЕФА Б лиценцом;

– Вук Влајић, још увек активан голман.

Голманска академија ФК Војводина, чији се рад заснива на стручно-педагошком раду у одличним условима ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику, тренутно врши упис нових чланова и то оних рођених 2003. године и млађих, а сви заинтересовани могу се јавити директно нашим голманским тренерима и то на бројеве телефона:

Горан Ћурко 060/55-41-560
Милорад Николић 064/945-80-17
Золтан Догнар 060/373-0004, 062/364-627
Вук Влајић 069/177-10-17