Тренер Војводине Божидар Бандовић задовољан је након треће узастопне победе своје екипе.

Фудбалери „старе даме“ победили су вечерас екипу Новог Пазара резултатом 1:0, а Бандовић је честитао својим момцима на одличној партији.

– Честитам момцима на трећој узастопној победи након три и по године, што је веома значајно за нас. У првом полувремену смо имали неколико шанси које смо пропустили, нисмо одустајали и наставили смо да играмо дисциплиновано и тактички добро и још агресивније. Срећни смо, али ништа још није завршено, имамо још много важних утакмица иако је ово била веома значајна победа. Желимо да наставимо овим стилом игре, да нападамо, стварамо шансе, јер тако се од Војводине и очекује да игра. Захваљујем се и нашим навијачима на сјајном амбијенту и великој подршци – рекао је Бандовић.

И поред великог броја пропуштених шанси, тренер Воше ништа не замера својим играчима.

– Не могу ништа да замерим својим играчима, прво од тренинга, јер од првог дана момци показују да су прави и зато су ови резултати коначно дошли. Атмосфера је одлична и да није тако, не бисмо побеђивали. Нама победа значи, али има још утакмица, није важно како смо почели, већ како ћемо да завршимо. Циљ је да завршимо сезону што је боље могуће – нагласио је Бандовић.

Сложио се ипак да је реализација проблем, али уверен је да ће голови доћи ако екипа настави да игра овако.

– Радимо на томе, али ја сам рекао више пута, ако имаш посед и не правиш шансе, онда имаш проблем, али то код нас није случај. Ми смо у прошлој утакмици дали шест голова, призната су нам три, али то је доказ да играмо добро и да стварамо шансе. Голови ће доћи, само да наставимо овако – истиче Бандовић.

Он је за крај открио због чега није било Андрије Радуловића.

– Радуловић је добио један ударац, пробао је и јутрос, али смо били спремни на то. Ниједна екипа не може да зависи од једног играча, ниједан мој тим није зависио од појединца, па тако поступамо и сада. Измене су одрадиле такође одличан посао и то је веома важно за наш клуб – закључио је Бандовић.

Сада следује двонедељна пауза, а потом Војводина гостује екипи Радника.