Тренер Војводине Божидар Бандовић честитао је својим играчима на игри у ремију са Чукаричким.

Фудбалери „старе даме“ ремизирали су вечерас резултатом 1:1 у директном окршају у борби за пласман у Европу.

– Честитам својим играчима зато што су се борили и дали све од себе до последњег тренутка. Такође, желим да се захвалим и навијачима и много ми је жао што им нисмо поклонили победу. Доминирали смо, играли смо боље у пресингу, поправили смо се и контролисали утакмицу и фалио је само тај победоносни гол. Чукарички је такође био опасан у једној или две ситуације, али то је било и очекивано, јер сам рекао да је у питању веома квалитетан тим. Али, презадовољан сам нашом игром и енергијом, све време смо ишли само на победу и ако овако наставимо, доћи ће резултати. Још једном честитам својим играчима, окрећемо се новој утакмици, која је већ за четири дана – рекао је Бандовић.

Тренер Воше осврнуо се и на детаљ у првом полувремену када је штопер Чукаричког Јовановић направио прекршај као последњи играч одбране, али је зарадио жути картон.

– Као тренер увек гледам свој тим и не желим да коментаришем суђење. Могу само једну ствар да кажем, нико нам до сада није помогао, све што смо урадили, урадили смо захваљујући искључиво нашој игри, атмосфери. Да ли сам задовољан? Нисам задовољан, али морам да се концетришем на своје играче и на свој тим и да их припремим да играју што боље, јер је то моја одговорност – закључио је Бандовић.