Тренер Војводине Божидар Бандовић задовљан је након победе своје екипе над Напретком.

Фудбалери „старе даме“ победили су вечерас на свом „Карађорђу“ екипу Напретка резултатом 5:0 и вратили се на пето место на табели.

– Честитам играчима на одличној утакмици и навијачима на великој подршци. Мислим да смо одиграли одлично прво полувреме, знали смо да ћемо играти против ниске одбране, мењали смо брзо стране, стварали смо шансе и дали та четири гола. Касније смо дали шансу и неким другим играчима, али генерално сам презадовољан и головима и начином на који смо до њих дошли – рекао је Бандовић.

Он се осврнуо и на пораз од Чукаричког у прошлом колу.

– После толико добрих утакмица, могуће је да смо помислили да ћемо лако, а када тако мислите, онда то није добро. Мислим да смо поновили оно што смо радили пре Чукаричког, а то је тај наш исти начин игре – посед, пресинг, шансе и голови. Тако морамо да наставимо да играмо до краја, јер нас очекују финала. Не мислимо више на тај пораз, као ни на ову победу, од сутра се већ спремамо за Крагујевац – истакао је Бандовић.

Иако су у овом колу изгубили и Чукарички и Раднички 1923, Бандовић жели да се бави само својом екипом и резултатима Војводине.

– Оно што сам рекао играчима, гледамо наш тим и не желимо да зависимо нити да мислимо на резултате других тимова. Следећа утакмица је најбитнија и мислимо само на Раднички. Ако добијемо последње две утакмице, онда смо сигурно у Европи – закључио је Бандовић.

У наредном колу Војводина гостује Радничком 1923, а тај меч на програму је у четвртак у 16:55.