Тренер Војводине Божидар Бандовић задовољан је игром своје екипе у победи над Ахиронас Онисилосом у другој контролној утакмици на Кипру.

„Стара дама“ је данас победила кипарског друголигаша резултатом 5:1, а Бандовић је похвално говорио о целокупној екипи.

– Мислим да смо доста добро одиграли, можда смо у првом полувремену требало да будемо одлучнији. Генерално сам задовољан, приступом и дисциплином и односом према игри. Добро радимо и то се преноси на терен, јер ја верујем да како тренираш, тако ћеш и да играш. Тренинзи су веома интензивни, можда је неко уморан, али то је нормално у овој фази. Не волим да издвајам појединце, данас је шансу искористио Сукачев, али и остали млади играчи имају квалитет. Треба да наставе да раде, да буду стрпљиви – рекао је Бандовић.

Војводина ће до краја другог дела припрема одиграти још две утакмице, против Арарата и Чукаричког, а у плану је и трећа по повратку у Србију.

– Имамо још две утакмице и планирамо да одиграмо још једну 4. фебруара. Видећемо још како ћемо распоредити минутажу у преостале две утакмице на Кипру. У принципу, обим минута биће приближно код свих играча, након чега ћемо имати јаснију слику о сваком. Нас највише интересује да задржимо овај исти приступ и рад на тренинзима, јер нас то води ка остварењу циљева – нагласио је Бандовић.

Он је за крај истакао да прелазни рок још увек није завршен у Војводини.

– У овом тренутку гледамо неке позиције, а клуб ће вас обавестити када буде неких конкретнијих потеза. Као што је рекао и директор Марко Јовановић, желимо да доведемо само оне играче који могу да донесу разлику на терену, али и ван њега да би и ови млади играчи тренирајући са њима могли да науче много од њих и да крену истим путем и да науче да представљају овај велики клуб – закључио је Бандовић.

Целу изјаву можете погледати ОВДЕ.