Херој у победи Војводине над Радником Небојша Бастајић сматра да тријумф у Сурдулици треба да буде почетак низа добрих игара „старе даме“.

Војводина је победила Радник у гостима резултатом 2:0, а Бастајић је најпре асистирао Вељку Симићу, а потом постигао и првенац у дресу „старе даме“.

– Свакако да ми прија када постигнем гол, то је веома важно за самопоуздање нападача. Мислим да је пре свега најважније да смо уписали коначно победу и сада желимо да се вратимо на место на ком заслужујемо да будемо. Идемо меч по меч, али сада желимо да победимо и Колубару и да ухватимо залет и низ тријумфа – истакао је Бастајић.

Бастајић тврди да је његова екипа играла под притиском да мора да победи, али да је у сличној ситуацији био и Радник.

– Радник је везао два пораза и такође су били под притиском да морају да освоје бодове против нас. Они су домаћинска, тврда екипа, знали смо да неће бити лако, али смо на време смо постигли голове и то нам је олакшало у наставку меча – рекао је Бастајић.

Офанзивац Воше истиче да је спреман да игра на свим позицијама у нападу.

– Углавном играм нападача или по левом крилу, а прија ми када играм истуреног шпица, јер сам ближи голу. Спреман сам да у сваком тренутку будем од помоћи својој екипи – каже Бастајић.

Он је подвукао да до краја јесењег дела првенства Воша мора да нападне горњи део табеле.

– Очекивања су увек највиша, а то је да наставимо са добрим резултатима и да после ове победе ухватимо континуитет. Воша заслужује да буде на позицији која води у Европу – закључио је Небојша Бастајић.

Војводина у наредном колу дочекује екипу Колубаре, а тај меч на програму је у уторак у 18.30.