Тренер Војводине Радослава Батак истакао је да очекује тешку утакмицу на гостовању Црвеној звезди.

Фудбалери „старе даме“ у суботу гостују Црвеној звезди у 35. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

– Пред нама је дерби против Црвене звезде која у овој сезони није изгубила утакмицу. Војводина је последњу утакмицу на „Маракани“ одиграла добро и није изгубила, што би и овог пута био наш циљ. С обзиром на то да нас и у среду очекује тешка утакмица у полуфиналу Купа Србије, а након тога меч са Партизаном. Морамо да будемо економични паметни и у том смеру, јер смо Европу обезбедили кроз првенство. Желимо да прођемо у финале Купа и у овом тренутку је већи акценат на то. Што се тиче играчког кадра, немамо озбиљнијих повреда. Милошевић се вратио након повреде у Нишу, имамо неколико ровитих, али видећемо након последњег тренинга – рекао је Батак.

Он верује да је сваки противник победив ако довољно верујеш и бориш се до краја.

– У фудбалу и у животу је све могуће, колико верујеш и колико можеш. Звезда ће сигурно желети да остане непоражена до краја, али ако Војводина понови резултат из прошлог сусрета, то би био добар исход пред утакмицу у среду – истакао је Батак.

Тренер Воше најавио је нове ротације, али је истакао да неће одмарати важније играче, јер су сви подједнако битни до краја сезоне.

– Не бих рекао да су то важнији играчи, него да видимо ко је у каквој форми и како се осећа. Видели сте у последњих неколико утакмица да ниједном није почео исти састав. На то утиче више фактора и тако ће бити и овај пут. Играчи кадар чине 22, 23 играча и сваки је битан. Фокусирани смо максимално, морамо да будемо дисциплиновани, Урош Николић је добио црвени картон, мислили смо да ће добити две утакмице суспензије, тако да размишљамо и о потенцијалним картонима и како ћемо вршити измене. О свему морамо да водимо рачуна – нагласио је Батак.

Утакмица Црвена звезда – Војводина на програму је у 18.30.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept