Тренер Војводине Радослав Батак сматра да његову екипу очекује захтевна утакмица против Новог Пазара.

Фудбалери Војводине у уторак дочекују Нови Пазар у последњем колу регуларног дела првенства, и пред плеј-оф.

– Нови Пазар је квалитетна екипа, која је на корак иза нас, и која је везала две победе. Међутим, нас пред нашим навијачима интересују само три бода и да се потом мирно припремимо за плеј-оф. Нови Пазар је добро селектирана и дисциплинована екипа. Играју директан фудбал, имају добру транзицију и веома су опасни у тој последњој трећини терена, где не компликују много и своје нападе брзо завршавају ударцем ка голу. Међутим, ми пред нашим навијачима, иако је радни дан, очекујемо подршку, јер нас очекује захтевна и важна утакмица – рекао је Батак.

Он је потврдио да због суспензија играчки кадар није потпун.

– Четири жута картона имају Зукић и Траоре и на њих нећемо моћи да рачунамо. Топић већ дуже време игра са боловима у колену, па ћемо видети данас са докторима колико је спреман. Витас се вратио у тим и на њега можемо да рачунамо, Кабић такође тренира, али њему је потребно још недељу до две да се спреми за интензитет утакмице. Сви остали су спремни и мотивисани и знају шта нас сутра очекује. Сваки играч је битан и ми тако водимо тим од како смо дошли. Знали смо да ће бити и повреда и суспензија и да ће сваки играч бити битан – рекао је Батак.

Војводина ће на старту плеј-офа поново играти против Новог Пазара, али Батак истиче да не размишља о тој утакмици, већ само о сутрашњој.

– О томе смо и разговарали, свака следећа је најбитнија, иако нас и за неколико дана опет очекује нови дуел са Новим Пазаром, само је питање на чијем стадиону. Нама је најважније да смо спремни, а иза нас је захтеван низ мечева, од Ниша, преко Вождовца, Чукаричког, Партизана и сада у Бачкој Тополи, где смо и показали колико смо напредовали. Тако нам је и сада сутрашња утакмица најбитнија, а после ћемо се спремамо на следећу. Не размишљамо о томе да ли ћемо путовати Нови Пазар на старту плеј-офа – истакао је Батак.

Улазнице за ову утакмицу ће се продавати по ценама од 400 (запад) и 200 динара (исток). Улазнице за запад ће се продавати на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), док ће се улазнице за исток продавати на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“). Благајне ће бити отворене на дан меча, сат времена пре почетка утакмице.

Улаз на исток биће бесплатан за све који дођу у обележју ФК Војводина (дрес, мајица, шал итд).

Утакмица Војводина – Нови Пазар на програму је у уторак у 16 часова.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept