Тренер Војводине Радослав Батак честитао је својој екипи на победи над Партизаном.

Фудбалери „старе даме“ победили су вечерас екипу Партизана резултатом 2:1 и тако направили још један велики корак ка пласману у Европу.

– Знам да мом колеги Игору Дуљају није било лако да преузме екипу која треба да се тргне из летаргије, јер нама тренерима није лако када дођемо у таквом тренутку. Ја га познајем из играчких дана, знам какав је радник и професионалац и ја му желим срећу у даљем раду – истакао је Батак.

Он је честитао својој екипи на победи и заједништву, које је вечерас донело три бода.

– Ми смо одиграли дисциплиновано и одговорно, мало смо закаснили са одлукама у последњој трећини терена, али смо то променили на полувремену. Рекао сам играчима на полувремену да можемо много више и да ово нисмо ми. Били смо некако без самопоуздања, али смо се договорили да у другом делу будемо слободнији и након тога смо повели и имали још неколико шанси. Када сам дошао рекао сам да је сваки играч битан, вечерас су се истакли резервисти. Николић је показао колико је битан играч за нас и почео је да постиже голове и надам се да ће наставити у том ритму. Желимо да градимо тим који не зависи од појединца, већ да будемо екипа која ће на крају да избаци појединца. Играчи су то вечерас маестрално одрадили, али нисмо још урадили ништа, јер нас већ у петак чека нова утакмица. Честитам момцима, као и нашим навијачима и руководству, јер нисмо победили Партизан на последњих осам утакмица. Осећај је леп, али немамо времена за славље, чека нас још много посла до краја првенства. Мене радује што смо показали да смо тим и да играчи који нису ушли, били су задовљни и срећни и то је енергија која нам је потребна – рекао је Батак.

Војводина у наредном колу гостује екипи ТСЦ-а, а тај меч на програму је у петак у 17 часова.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept