Десни бек Војводине Марко Бјековић сматра да су му позајмица у Кабелу, као и већи број младих играча у екипи, још како помогли у првој сениорској сезони у првом тиму „старе даме“.

Такође, он је уочи предстојеће утакмице са Инђијом, истакао да је победа једино о чему тим Ненада Лалатовића размишља пред сваки меч.

– Ми смо фаворити, очекујемо победу, јер нас три бода једино занимају. Наш циљ је да сакупимо што више бодова, да играмо добро, нападачки и да останемо на трећој позицији на крају првенства – истакао је Бјековић.

О својој првој сезони у првом тиму, говори са дозом опреза, свестан да постоје ствари које треба да поправи и да напредује.

– Задовољан сам како играм, осетим да имам поверење тренера. На мени је да грешке сведем на минимум, да то поверење оправдам и изборим се за још већу минутажу, јер знам да имам још простора за напредак. Много ми је помогло што сам на позајмици у Кабелу осетио шта значи играти на сениорском нивоу. Такође, за нас млађе је важно да будемо у окружењу где је већи број вршњака, играча који су поникли у клубу. Заједно напредујемо и стичемо искуство. Војводина је право место за нас – истакао је Бјековић.

Попут његових саиграча, и Бјековић одбрану Купа Србије издваја као главни мотив, али верује и у јесен у Европи.

– Наравно да сви у екипи маштамо о томе да одбранимо Куп Србије, и да сачувамо трећу позицију. Што се тиче неких следећих амбиција, време је да коначно Воша и на јесен игра у Европи – закључио је Марко Бјековић, који је  ове сезоне одиграо 11 мечева за „стару даму“.

Фудбалери Војводине дочекују Инђију у недељу у 15 часова, након чега следује двонедељна пауза.