Штопер Војводине Славко Бралић сматра да је победа у наредној утакмици против Металца једини начин да се што пре заборави елиминација из Купа Србије.

Након пораза у среду, Војводина већ у недељу на свом стадиону дочекује екипу Металца у 33. колу Супер лиге Србије.

– Једини начин да заборавимо пораз што пре јесте да у нову утакмицу уђемо што боље и да новом победом затворимо ту страницу иза себе. Желимо да до краја првенства сачувамо треће место на табели и верујем да ћемо због тога сви бити мотивисани. Сигуран сам да ћемо сви у меч ући са жељом да се вратимо на победничке стазе – рекао је Бралић.

У првом делу сезоне екипа „старе даме“ испустила је победу над Металцем и поред вођства од 3:1.

– Остаје жал због та два бода која смо изгубили. Водили смо 3:1, контролисали смо игру, а онда је дошло до пада и примили смо два гола. То је још један разлог да у утакмицу морамо да уђемо максимално, да останемо фокусирани до самог краја. Увек имамо у виду и добре и лоше стране противника, јер шеф и наш стручни штаб припреме пред сваки меч анализу ривала. Трудимо се да увек знамо како играју противнички играчи, али се на крају фокусирамо на то да ми будемо што бољи – закључио је Славко Бралић, који је за крај истакао да још увек не зна да ли ће остати у Војводини и после текуће сезоне.

Утакмица Војводина – Металац на програму је  у недељу у 14.30.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept