Спортско друштво Војводина и компанија Mozzart потписали су данас уговор о генералном спонзорству.

Данас у просторијама ОК Војводина у улици Максима Горког у Новом Саду, један од значајних уговора Спортског друштва Војводине потписали су председник Драгољуб Збиљић и генерални директор компаније Mozzart Слободан Продановић.

Спортско друштво Војводина окупља девет клубова са озбиљном вишедесенијском традицијом, а потписивање са компанијом Mozzart, лидером у спортском свету наше земље, која се бави одговорном друштвеним, представља изузетно важан корак у даљем развоју СД Војводина.

Овим потписом компанија Mozzart постала је генерални спонзор Спортском друштву Војводине,  а потписивању присуствовали су и чланови осталих клубова СД Војводина – Мића Радановић (КК Војводина), Дарко Јевтић (РК Војводина), Никола Салатић (ОК Војводина), Душан Радојичић (АК Војводина), Александар Јованчевић (РК Војводина), Стефан Гнип и Никола Балабан (ХК Војводина), Бошко Савић (ЖФК Војводина) и Војислав Јовановић (ВК Војводина).

Присутнима се најпре обратио председник СД Војводина Драгољуб Збиљић.

– Драго ми је што смо што смо се окупили у оволиком броју и што су председници свих клубова чланова СД Војводина овде. Захваљујем се компанији Mozzart која већ дуги низ година сарађује појединачно са клубовима из СД Војводина. Желим да напоменем да је компанија Mozzart генерални спонзор СД Војводина и то за наредне три календарске године, што нас радује јер ћемо моћи да изградимо озбиљан темељ да развијамо школице наших клубова, те да омогућимо кроз низ  друштвено одговорних акција обезбедити и повољније услове за полазнике. Истовремено, уз средства која ћемо добити од компаније Mozzart моћи ћемо да наставимо да сањамо и да доносимо титуле у Нови Сад. Чланови СД Војводина поставили су стандарде у спорту у Србији, средства нису мала и наставићемо да улажемо како бисмо остваривали врхунске резултате – рекао је Драгољуб Збиљић.

Након њега, реч је преузео и генерални директор компаније Mozzart Слободан Продановић.

– Као што је рекао господин Збиљић, Mozzart већ годинама сарађује са појединачним клубовима из СД Војводина, али ово је сада подигнутно на један виши ниво. Наша друштвена одговорност се сада шири и на школице спорта и ван Новог Сада. Радићемо заједно за обострано и нека нам је са срећом у будућој сарадњи – нагласио је Слободан Продановић.

Испред Mozzart фондације обратио се и Борјан Поповић.

– Компанија Mozzart основала је своју фондацију прошле године тиме смо показали наше заједничко опредељење да део наших средстава улажемо и у друштвену заједницу. Генерално са Војводином и градском власти имамо добру сарадњу, учествујемо у бројним пројектима, и ту смо да помогнемо где год можемо. У свакој нашој акцији настојимо да дамо хуманитарни аспект, а ове године започели смо са донацијом терена за мали фудбал. Нема много таквих објеката који ће свима бити доступни, посебно нашој деци и надамо се да ћемо са кабинетом градоначелника пронаћи најбоље локације како бисмо кроз наше активности омогућити боље и лакше бављење спортом – закључио је Борјан Поповић.