Нови првотимци Војводине Александар Буснић и Душан Стевановић данас су се и званично представили навијачима „старе даме“.

Александар Буснић рођен је 4. децембра 1997. године, игра на позицији централног везног играча. Прошао је млађе категорије Рада, играо је на позајмицама у Жаркову и Бежанији, а протекле три сезоне усталио се у првом тиму београдског клуба, чији је био и капитен. Буснић је потписао уговор на три године и поручио да је срећан због доласка у Војводину.

– Утисци су феноменални, ту сам већ скоро две недеље, услови за рад су врхунски. За сада делује све одлично, упознајемо се, имамо још неколико дана до одласка на припреме. Верујем да ће све бити супер – рекао је Буснић.

Он је прокоментарисао и првог ривала Војводине у квалификацијама за Лигу конференције, екипу Паневежиса.

– Идемо коло по коло. Добили смо екипу из Литваније, али која има доста странаца. Неће бити лако, али ми се спремамо и мислим да неће бити проблема – истакао је Буснић.

Душан Стевановић рођен је 22. јуна 1996. године, игра на позицији централног бека. Пре доласка у Вошу наступао је за Динамо Врање и Радник из Сурдулице, а са „старом дамом“ је потписао уговор на две године.

– Феноменалан је осећај постати играч Војводине, клуба са богатом историјом и дугом традицијом. Навијачи могу од мене да очекују максимум на свакој утакмици. Свестан сам да су очекивања велика, надамо се што бољем пласману у Европи и да у првенству будемо у врху табеле – каже Стевановић.

Он је са новим тренером Војводине сарађивао и у екипи Радника, тако да му рад са њим није непознаница.

– Радује ме нова сарадња са тренером Славољубом Ђорђевићем и драго ми је што ћемо сарађивати и ове сезоне. Такође, и играчи су ме прихватили, атмосфера је одлична – поручио је Стевановић.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept