Офанзивац Војводине Немања Човић задовољан је победом своје екипе над Мачвом.

Човић је са два гола најавио убедљиву победу „старе даме“ која је на крају славила резултатом 5:2 и са три бода поново преузела треће место на табели Супер лиге Србије.

– Отишли смо у Шабац са жељом да одиграмо што боље, да победимо и да се вратимо на треће место. Ако погледамо како смо одиграли и колико смо голова постили и колико смо још могли да дамо, онда није могло да буде боље за нас – рекао је Човић.

Нападач Воше у Шапцу је стигао до свог деветог првенственог поготка, док је у Купу Србије постигао још три. Са укупно 12 погодака уз још две асистенције, Човић је најефикаснији играч Војводине ове сезоне.

– Не могу да будем незадовољан како својим, тако и учинком целе екипе ове сезоне, али ја важим за оне који кажу да увек може боље. Задовољан сам када екипа игра добро и када смо ефикасни и када сарађујемо, онда је свима на терену лакше – истакао је Човић.

До краја сезоне, Војводину очекују још две утакмице, два мини дербија, против Спартака и Пролетера.

– Идемо најпре на победу против Спартака, желимо да одржимо разлику од два бода испред Чукаричког пред последње коло и да будемо на неки начин растерећени. Циљ нам је да извучемо максимум, дошли смо до самог краја, није лако, али желимо шест бодова и да осигурамо треће место које смо и заслужили због свега што смо урадили ове сезоне – закључио је Немања Човић.

Утакмица Војводина – Спартак на програму је у петак у 16 часова.