Капитен Војводине Немања Човић задовољан је након издања своје екипе у победи над Радничким 1923.

„Стара дама“ је у недељу победила Крагујевчане након преокрета резултатом 3:1, а Човић је постигао трећи погодак из пенала и тако потврдио тријумф својој екипи.

– После првог полувремена и њиховог вођства, након састанка у свлачионици смо живнули и одиграли веома добро, преокренули резултат и показали прави карактер. Вукадиновићев гол је најавио преокрет, Симић је одиграо одлично, постигао гол, изнудио пенал. Сви смо играли добро, наш напад је коначно показао своје право лице, све се наместило и било како треба. Измене су биле праве, Зукић је са клупе такође донео нешто ново, мислим да је друго полувреме најбољи показатељ колико може ова екипа – рекао је Човић.

Војводину већ у среду очекује нова утакмица на „Карађорђу“ са екипом Јагодине у Купу Србије, а капитен је истакао да његов тим увек има највеће амбиције у овом такмичењу.

– Куп такмичење је увек тешко, нема много разлике да ли је ривал суперлигаш или трећелигаш. Нема нико право на грешку, игра се тврдо и на резултат и то носи одређени притисак. Ипак, Војводина воли да игра Куп, увек имамо највеће амбиције и ја се надам да ћемо и ове сезоне ићи до самог краја. Даћемо све од себе да поновимо успехе из неких претходних сезона, јер смо показали да умемо да играмо то такмичење – закључио је Човић.

Утакмица Војводина – Јагодина на програму је у среду у 16.00.