Стрелац првог гола у победи Војводине над Спартаком, Немања Човић, истиче да је важно да екипа настави са добрим партијама до репрезентативне паузе.

Након победе над Спартаком, „стара дама“ гостује Раднику и потом наредног викенда дочекује Инђију, а потом следи двонедељна пауза.

– Радник је домаћинска екипа, биће тешка утакмица, јер су у веома доброј форми. Ми имамо доста играча, што се каже дугачку клубу, можда ће доћи до одређених ротација, али то не мења наш план и жељу да победимо у сваком мечу. Бићемо спремни, као и увек, да дамо све од себе – рекао је Човић.

Војводина чека наредног ривала у Купу Србије, а ако погледамо Човићево расположење у овом такмичењу ове сезоне, нема дилеме да ће управо он бити главна узданица Ненада Лалатовића. Човић је постигао гол на свакој утакмици до сада, пошто је пре Спартака, погађао и против Пролетера и у првој рунди против Јединства из Руменке.

– Срећан сам због новог гола, а још срећнији због нове победе. Никада нисам имао неке личне амбиције, увек су биле везане само за екипу. Када екипа побеђује, то значи да сви добро играмо. Желим да постигнем што више голова, али само ако и Војводина побеђује. Мој циљ је оно што сви желимо – да одбранимо трофеј у Купу Србије и да будемо на месту које води у Европу – нагласио је Човић.

Утакмица Радник – Војводина на програму је у понедељак у 14 часова.