Фудбалери Војводине изгубили су у гостима од екипе Чукаричког резултатом 1:0 у 34. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Чукарички: Белић, Роган, Тошић, Доцић (од 89. Гајић), Томовић (од 78. Аџић), Ивановић, Панков, Сисоко, Бадамоси (од 72. Аганспахић), Дрезгић, Лучић (од 89. Овусу).

Војводина: Царевић, Лазаревић, Витас, Љубисављевић (од 86. Барај), Антонијевић, Топић, Зукић (од 79. Кабић), Малбашић (од 86. Вукчевић), Симић, Чумић, Н. Николић (од 66. У. Николић).

Воша је од почетка заиграла веома офанзивно и две шансе у уводним минутима имао је Дејан Зукић. Он је у петом минуту гађао са дистанце, а још бољу шансу имао је у осмом када је после центаршута Лазаревића из непосредне близине погодио голмана Белића.

Чукарички је у 13. минуту имао велику шансу, након корнера Доцића са десне стране, Бадамоси је био највиши у скоку, Царевић је рефлексно интервенисао, а лопта се потом од пречке одбила у петерац одакле је избацио Лазаревић.

У 24. минуту Чукарички је постигао погодак, али је након провере у ВАР соби, утврђено да је Роган у почетку акције био у недозвољеној позицији.

У 29. минуту Витас је у дуелу са Бадамосијем оборио нападача Чукаричког, а судија Срђан Јовановић показао је на белу тачку. Одговорност је преузео Доцић, који је погодио леви угао Лазара Царевића за 1:0.

Чукарички је наставио да доминира и да ствара шансе, а нову је имао Бадамоси који је у 36. минуту побегао одбрани Војводине и искоса са десне стране погодио спољни део мреже.

Воша је од почетка другог полувремена преузела иницијативу и кренула офанзивније ка голу, али је тешко стварала праве прилике. Чукарички је претио из контри, из једне такве ситуације Бадамоси је послао опасну лопту кроз петерац, лопта је на крају завршила у корнеру.

Након ударца из угла, у 64. минуту, уследила је брза контра Војводине, Симић је добио лопту на 20 метара и одлучио је да шутира уместо да проигра Малбашића и гости су пропустили најбољу шансу за изједначење.

Воша је заиграла још боље када је у игру ушао Урош Николић, који је у 73. минуту имао велику шансу, побегао је одбрани и примио лопту на петерцу, али је голман Белић био успешнији.

У 81. минуту судија Јовановић је досудио пенал за домаћи тим пошто је након корнера руком на петерцу интервенисао Љубисављевић, али је Царевић одлично прочитао ударац Доцића и одбранио једанаестерац.

Након тога, Радослав Батак је кренуо у тоталну офанзиву, увео је и Бараја и Вукчевића, а неколико минута раније и Кабића, што је Чукарички покушао поново да казни из контре, у 88. минуту Царевић је зауставио ударац Аганспахића са 18 метара.

Воша је у надокнади времена остала са играчем мање пошто је директно искључење због приговора добио Урош Николић,  што је било и последње узбуђење на мечу.