Након што су јуче допутовали у Белек и већ у предвечерњим сатима одрадили први тренинг током припрема у Турској, фудбалери Војводине данас пре подне поново су истрчали на терен спортског центра „Сусеси“.

По сунчаном времену и температури од око 15-16 степени, црвено-бели су најпре одрадили уобичајене вежбе загревања, а потом, подељени у три екипе, играли наизменично на два гола, али на скраћеном терену. Шеф стручног штаба Ненад Лалатовић је са стране пажљиво пратио рад својих фудбалера, те им повремено указивао на одређене корекције које захтева од њих на терену, а на крају тренинга, играчи су шутирали пенале.

У једном делу данашњег тренинга, одвојено од осталих саиграча тренирали су Петар Бојић и Вељко Јеленковић. Петар Бојић се опоравља од повреде леђа због које је пропустио финиш претходне полусезоне, док Јеленковић има лакшу повреду колена. Они су одређене вежбе одрадили заједно са екипом, а потом тренирали самостално. Према речима доктора Владимира Чолаковића, очекује се да ће у наредних неколико дана обојица моћи да се укључе у редован тренажни процес.

Фудбалери Војводине ће поподне у 17:30 по локалном времену одрадити други данашњи тренинг, а већ сутра их очекује и прва пријатељска утакмица, у којој ће им ривал бити екипа Алтаја из Турске.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept