Фудбалер Војводине Дејан Зукић изабран је за најбољег играча 24. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије по избору Супер лиге и њеног генералног спонзора, компаније Моцарт Бет.

Фудбалер Војводине ће од компаније Моцарт добити и 50.000 динара да уручи као помоћ у хуманитарне сврхе, коме год он буде сматрао да треба.

Дуго се причало о Дејану Зукићу као великом таленту Војводине, наговештавао се његов “бум”, али од те бомбе само се повремено виђао бљесак. Никако та права експлозија.

Нешто се, изгледа, у њему преломило током зимских припрема, јер су му се партије драстично поправиле у односу на бледу јесен у Моцарт Бет Супер лиги. Против Радника, иако Војводина није победила код куће (1:1), Зукић је одиграо одличну утакмицу, дошао је чак до индекса 254, што му је био убедљиво највећи у сезони.

И то је био само наговештај сјајне партије на „Чаиру“. Војводина је прегазила Раднички (4:1), а Дејан Зукић је био најсјајнија звезда утакмице са два постигнута гола. Имао је 79 одсто тачних пасова, три освојене лопте и на концу, нови рекордни индекс – 257.

Нови тренер Радослав Батак је мало померио Зукића унапред и млади фудбалер му се одужио можда и најбољом партијом у каријери у Моцарт Бет Супер лиги, а Војводина је продисала.

Одличног такмаца за звање играча кола Зукић је имао у Тарасу Бондаренку, двоструком стрелцу за Радник против Вождовца (2:0), али је на страну фудбалера Војводине превагнула ипак тежина утакмице, победа насред „Чаира“.

Осим Зукића, у идеалан тим 24. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије уврштен је још један фудбалер Војводине, штопер Урош Витас.