Фудбалер Војводине Младен Деветак уписао је на мечу против Колубаре велики јубилеј – стоту утакмицу у дресу „старе даме“.

Деветак је поникао у клубу у ком је већ читаву деценију, а дефанзивац Воше је истакао задовољство због јубилеја и нада се да ће одиграти још велики број утакмица за свој омиљени клуб.

– Драго ми је што сам стигао до овако значајног јубилеја. Сви знају колико ми значи Војводина. У клубу сам од малена, од своје десете године и надам се да ћу одиграти још много утакмица у Вошином дресу – рекао је Деветак.

Он једино жали што ће овај јубилеј памтити по несрећном поразу од Колубаре.

– Био сам убеђен да ћемо победити, али нажалост нисмо имали среће. Поновила нам се готово идентична ствар као и на мечу са Радником, добили смо црвени картон, остали са играчем мање у тренуцима када смо имали иницијативу и били бољи на терену. Имали смо шансе, промашили чак и пенал, тако да остаје жал што смо изгубили на овај начин. Морамо да идемо даље и да анализирамо грешке и исправимо их у наредним мечевима – истакао је Деветак.

Наредни ривал Војводине је ТСЦ.

– ТСЦ до сада нисмо победили у Супер лиги, тако да имамо и додатни мотив да баш на овом мечу поправимо утисак. ТСЦ је увек неугодан противник, имају добар тим, али ми ћемо дати све од себе да одиграмо најбоље што умемо, а онда се ни победа не доводи у питање – каже Деветак.

Дефанзивац Воше је открио и своје жеље до краја текуће сезоне.

– Наш циљ је место међу прве четири екипе и да у Купу Србије поновимо 2020. годину. Играмо четвртфинале са Радом, али идемо корак по корак, надам се до самог краја – закључио је Деветак.