Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић задовољан је након друге везане победе над екипом Младости.

Након што је Воша у четвртак славила у Лучанима у заосталом мечу трећег кола, данас је на свом „Карађорђу“ победила резултатом 3:1.

– Честитам екипи Младости на фер и коректној игри и великој борби током ове две утакмице. Ми смо знали да нас ни у Лучанима, а ни на нашем терену неће чекати лак задатак, јер Младост годинама уназад игра јако добро и ко год их мало потцени, они то знају да казне. Мој колега феноменално води овај тим и морали смо јако добро да се припремимо да бисмо освојили свих шест бодова. После пораза од Партизана момцима је било важно да се врате победама и мислим да смо показали више у ове две утакмице – изјавио је Ђорђевић.

Војводина нема много времена за одмор, јер већ у четвртак гостује Јавору у осмини финала Купа Србије.

– Амбиције Војводине и у првенству и Купу Србије су увек највеће. Куп је специфично такмичење, игра се једна утакмица и свако сваког може да победи. Ако већ учествујемо, онда пуцамо на највећи домет. Још је рано да причамо о Јавору, али знамо да су сачували екипу од прошле године, да су при врху Прве лиге и да умеју да играју озбиљан фудбал. Имамо два дана да се одморимо и припремимо за ту утакмицу, сигурно је да ћемо се борити за победу и за пролаз у наредну рунду – закључио је Ђорђевић.

Утакмица Јавор – Војводина на програму је у четвртак у 15 часова.