Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић честитао је својим играчима на одличној игри и победи над екипом Сласка.

Фудбалери „старе даме“ данас су на старту припрема победили пољску екипу резултатом 1:0, а Ђорђевић је посебно поносан због чињенице да је Сласк екипа из врха Екстракласе.

– Кажу да се резултат у пријатељским утакмицама не гледа, и ја се генерално слажем, али је ово за нас била такмичарска, јер се екипа Сласка такмичи у Европи. Наравно да сам много задовољан када се победи. Од првог дана када сам дошао, обећао сам да ћу да гурам младе играче из омладинске школе, кад год се за то укаже прилика. Испоставило се да баш Кабић да гол, да завршимо меч са 7,8 играча из наше школе. На терену нема младих и старих играча, већ је то један тим. Честитам момцима, да буду здрави и све ће остало доћи на своје – рекао је Ђорђевић.

Он је потврдио да су Буснић и Вукадиновић били одсутни због повреда, али да се нада да ће се ускоро вратити у тим.

– У фази смо најтежег дела припрема, а имали смо и мањи број играча у ротацији, због повреда Буснића и Вукадиновића, али надамо се да ће се вратити за два дана. Момци су одиграли чврсту утакмицу, а то нас чека у Европи и после у нашој лиги. И зато морамо да научимо да играмо на резултат и да покажемо карактер, као што смо учинили данас. У нашем раду се ништа не би променило и да смо изгубили или ремизирали, али увек је лепше када се победи – закључио је Ђорђевић.