Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић сматра да је прва утакмица против аустријског ЛАСК-а била неизвесна, али и да овај двомеч није завршен.

„Стара дама“ је после велике борбе изгубила од аустријског тима резултатом 0:1 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу конференције.

– Била је ово неизвесна утакмица. ЛАСК је тврда екипа, озбиљна, играју директан фудбал, физички су доста јаки. Мислим да су моји момци играли јако тврдо, борбено и дисциплиновано. У првом полувремену било је такво какво је било, у друго смо ушли храбрије. Чова је погодио стативу, то је један од тренутака када се ломи утакмица. ЛАСК није показао колико се очекивало, ми смо чекали нашу шансу, били смо и мало смушени, али ја сам и даље оптимиста. У реванш идемо храбро, немамо шта да изгубимо, даћемо све од себе, па уз божју помоћ, ја се надам да ћемо проћи. Желим да се захвалим и навијачима који су нам дали огроман ветар у леђа и то им је потребно. Ови момци имају огроман потенцијал, ја у њих не сумњам, време ће показати да је ово добра екипа – рекао је Ђорђевић.

Он је подвукао да ће изостанак Цуцина бити проблем у реваншу, али да се нада да ће бити спремни Миљан Вукадиновић и Михајло Нешковић. Такође је закључио да Воша неће мењати своју тактику и приступ у којем год саставу да заигра у реваншу.

– И да смо добили 1:0, све би било исто. Играју се две утакмице, ово је прво полувреме. Не видим да ће они у реваншу много другачије да играју него сада, док ми имамо проблем на десном беку, јер је Цуцин добио црвени картон. Направићемо екипу, сада се окрећемо Вождовцу, па ћемо да се припремимо најбоље што умемо. Искрено се надам да ће Вукадиновић и Нешковић бити спремни. Регистровали смо их за реванш, јер би нам заиста много значила њихова помоћ и верујем да могу да буду спремни. Даћемо им шансу против Вождовца, ако буду играли, сигуран сам да ће бити у конкуренцији за реванш – нагласио је Ђорђевић.

Војводина у наредној утакмици дочекује Вождовац у недељу у 18.55, а потом гостује ЛАСК-у у четвртак од 21.00.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept