Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић честитао је својој екипи на пласману у треће коло квалификација за Лигу конференције.

„Стара дама“ вечерас је пред својим навијачима на стадиону „Карађорђе“ победила Паневежис резултатом 1:0 и укупним 2:0 обезбедила пласман у наредну рунду где ће је чекати аустријски ЛАСК.

– Желим да честитам момцима на пласману у наредну рунду и желим да се захвалим навијачима на предивној подршци. Без њих данас не бисмо имали снаге да прођемо даље. Што се тиче саме утакмице, рекао сам и пре меча да је много тешко играти две европске утакмице, а између са Звездом и Партизаном. Заиста је велика потрошња, види се да је екипа из Литваније у такмичарском ритму, да су свежији и одморнији. Мојим момцима нико не може ништа да замери, да каже да нису хтели да се боре, мислим да је резултат награда од бога и желим им од срца све најбоље – рекао је Славољуб Ђорђевић.

Паневежис је био одличан ривал у овом двомечу, али је Воша славила у оба сусрета, а Ђорђевић верује да је за то заслужан – карактер.

– Пресудан је био карактер ових момака. Већ сам рекао да је огромна потрошња играти два дербија и две европске утакмице за редом и зато је овај пролазак још већи за нас. Борићемо се даље, за клуб и за навијаче – нагласио је Ђорђевић.

Наредни ривал у квалификацијама је ЛАСК, али Ђорђевић жели да се претходно фокусира на утакмицу са Младости из Лучана.

– Нећемо још да мислимо на ЛАСК, јер већ за два дана играмо са Лучанима. Једино могу да кажем да нам је највећи плус што играмо на „Карађорђу“. У свакој другој варијанти били бисмо баш ослабљени – закључио је Славољуб Ђорђевић.

Војводина ће угостити ЛАСК наредног четвртка, термин утакмице ће бити накнадно познат, док у Супер лиги Србије гостује екипи Младости у недељу од 18.55.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept