window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-130262021-1');
Званична страница ФК Војводина

Ђорђевић: Задовољан сам игром, залагањем и резултатом

Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић задовољан је након прве победе своје екипе на припремама у Белеку.

Воша је данас победила Сласк резултатом 2:0, головима Буснића и Стевановића, а Ђорђевић је после меча похвалио карактер своје екипе.

– Данас смо, као и у првој утакмици, покушали да играмо високо, дисциплиновано и агресивно. У прошлој утакмици смо примили голове из наших индивидуалних грешака, данас смо их свели на минимум, неке ствари смо променили и победили. Екипа на оваквим мечевима стиче самопоуздање, показала је карактер и задовољан сам и игром и резултатом. Екипа је све спремнија, Буснић је био приморан да одигра 90 минута, Максимовић је јутрос доживео повреду палца, а повређен је и Топић, Стевановић, Јеличић и Лазаревић одиграли су по 65 минута. У наредној утакмици очекујем да неколико играча одигра по 60 минута – рекао је Ђорђевић.

Он је похвалио досадашњи прелазни рок и истакао да се нада да ће екипа имати још јачу конкуренцију у наставку сезоне.

– Након периода адаптације и много промена које је екипа доживела пре шест месеци, играчи су усвојили многе ствари и растемо као тим. Сада су нам дошла четири одлична појачања и конкуренција је још јача. Надам се да ће управа довести још два играча, јер ћемо тако имати два тима, конкуренцију на свакој позицији, а тако се подиже и квалитет целокупне екипе. Ми настављамо да тренирамо даље, спремамо се, подижемо форму да будемо прави када почне првенство – нагласио је Ђорђевић.

У наредном контролном мечу Воша се у недељу од 15 часова састаје са Металистом 1925.

2022-01-26T19:13:16+01:0026. јануар 2022.|
Go to Top