Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић задовољан је након прве првенствене победе своје екипе.

„Стара дама“ вечерас је победила Вождовац резултатом 2:0 у четвртом колу Супер лиге Србије, головима Вељка Симића и Мирка Топића.

– Честитао бих најпре колеги Рогану, који је дошао у другој половини прошле сезоне сачувао своју екипу од испадања. Знали смо да нас чека тежак дуел, јер Вождовац уме да игра фудбал, технички је одличан и зато нисмо смели да им препустимо посед. Нама је ова утакмица била јако битна, била нам је потребна добра утакмица и победа пред гостовање у Аустрији у овом тешком распореду. Оно што мене највише радује јесте што се коначно вратио Мића Вукадиновић после једне дуже паузе. Успели смо да одморимо неке играче, голмана Симића, извели смо капитена Човића и неке играче где имамо простора за ротацију. Момци су од првог минута ушли јако, слажем се да смо на време дали гол и да нам је то олакшало, али мислим да смо заслужено победили – рекао је Ђорђевић.

Он је потом похвалио тандем Буснић-Топић на средини терена и подвукао да је то линија тима где уз Максимовића и Милетића „нема главобоље“.

– Прво нам се повредио Буснић, па смо у припреном периоду морали да ротирамо, имали смо и Максимовића и Милетића, који ће сигурно добити шансу, јер је велики таленат. Тандем Буснић и Топић има квалитет, али не треба заборавити ни Максу ни Милетића. Тај део тима је је једини где нас не боли глава – закључио је Ђорђевић.

У наредној утакмици Војводина гостује ЛАСК-у у Клагенфурту у реваншу трећег кола квалификација Лиге конференције, а потом у недељу гостује Спартаку у Суботици.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept