Уочи утакмице против Новог Пазара, ФЦ „Вујадин Бошков“ данас су посетила деца да Косова и Метохије, ученици ОШ „Светозар Марковић“ из Велике Хоче и ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Ораховца.

Том приликом, они су се упознали и фотографисали са фудбалерима Војводине од којих су добили и пригодне поклоне, а потом су заједно са тренерима из омладинске школе „Илија Пантелић“ имали спортско-забавни полигон на терену ФЦ „Вујадин Бошков“ где су уз дружење и игру провели лепо поподне у Вошином тренинг центру.

– Драго ми је што смо вас данас угостили. Спремили смо вам и фудбалске полигоне и надам се да ћете уживати, као и да ћете касније бити уз нас свим срцем да заједно дођемо до нове победе – рекао је тренер Радослав Батак.

Фудбалском клубу Војводина и Граду Новом Саду захвалио се и организатор пута, Бојан Павловић.

– Презадовољни смо целокупним гостопримством, не само у ФК Војводина, већ и у Новом Саду. Деца из Велике Хоче и Ораховца биће гости у Новом Саду пет дана у организацији Вода Војводине. Домаћини су се баш потрудили да нас угосте током петодневне посете, први дан је за спортске активности, након тога следи водени део – Јегричка бара и школа пецења, потом и биоскоп и све оно што они не могу да виде сваки дан – рекао је организатор пута Бојан Павловић.

Након незаборавног дружења на теренима ФЦ „Вујавин Бошков“, уследио је ручак, после чега су се упутили на стадион „Карађорђе“ где ће присуствовати утакмици између Војводине и Новог Пазара.