Порука “таленат нема цену” наставља да се шири фудбалским теренима, како би што више деце добило шансу да се бави спортом! Прилику да шест месеци тренирају без плаћања чланарине добиће и малишани из Новог Сада, Каћа, Сремских Карловаца, Сремске Каменице, Бачког Јарка и Темерина! ФК Војводина и Моцарт покрећу бесплатну школу фудбала, која ће младим надама из ових крајева омогућити да направе прве фудбалске кораке.

Колико њих жели да крене стопама Душана Тадића, Сергеја Милинковић-Савића, Милоша Красића, Гојка Качара и сања исте снове као Вошини клинци? Уопште није важно да ли ће једног дана успети да направе интернационалну каријеру или да обуку дрес националног тима, битно је само да сви на почетку добију исту шансу.

Отворени час је заказан за 12. 12. у 12 часова у СЦ „Меџик“ у Новом Саду, а пријава деце (2013-2016. годиште) се врши на мејл „mozzartklinci@gmail.com“.

– Деца која имају таленат и природни дар за спорт, некада немају могућност да тренирају. Из тог разлога је овај пројекат феноменалан, јер омогућава широј бази малишана да се укључе у спорт – истакао је директор омладинске школе ФК Војводина Душко Грујић.