Фудбалери Војводине победили су екипу ИМТ-а резултатом 2:1 у 10. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Двоструки стрелац за Војводину био је Михаило Ивановић у 12. и 73. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Царевић, Лазаревић, Росић, Црномарковић, Ђорђевић (од 77. Вукановић), Матеус Индио, Милосављевић, Радуловић, Зукић, Малбашић (од 63. Кембел), Ивановић (од 77. Кајевић).

ИМТ: Гордић, Глишић, Савић, Ламбулић, Ђирковић, Радочај (од 87. Коџић), Кијевчанин (од 55. Зуев), Вукић (од 76. Крстић), Стаменић (од 76. Живојиновић), М. Луковић (од 87. Голубовић), Л. Луковић.

Воша је боље отворила меч, Матеус Индио је имао два покушаја, али је био непрецизан. На истеку 12. минута Воша је искористила своју иницијативу и повела голом Ивановића. Радуловић је извео корнер са десне стране, а Вошин нападач био на правом месту и са петерца главом погодио за 1:0.

Ивановић је убрзо имао још једну добру шансу, поново је гађао главом, из знатно теже позиције, голман Гордић је интервенисао, а одбијену лопту замало је дочекао Зукић коме су недостајали центиметри да погоди мрежу.

Казна за промашаје уследила је из прве и једине прилике гостујуће екипе у првом полувремену. У 41. минуту, када је после центаршута са леве стране, Царевић само закачио лопту, потом је у наставку Радочај вратио кроз петерац, Вошин голман се није снашао, па је Луковић сачекао одбитак и са два метра изједначио на 1:1.

ИМТ је на старту другог полувремена био нешто конкретнији, Луковић је у два наврата припретио Царевићу, али је голман Воше био на месту.

Воша је ипак била та која је доминирала и играла на половини ривала, али је тешко долазила до опасне зоне, па је Поповић одлучио да освежи напад у 63. минуту када је Кембел заменио Малбашића. Управо је Кембел унео живости у фази офанзиве, пошто је после његовог проигравања у 73. минуту Ђорђевић сјајно пронашао Ивановића на другој стативи, а овај поново главом погодио за 2:1.

ИМТ је припретио у 79. минуту када је искоса са десне стране шутирао Глишић, али је Царевић одлично интервенисао. У надокнади времена Кембел је имао један солидан покушај, искоса са леве стране, али је резултат остао непромењен.

Воша је везала четврту победу пред својим навијачима и по први пут везала два тријумфа од почетка сезоне.