Млади фудбалер Војводине Драган Кокановић остварио је свој дечачки сан, пошто је у победи над Златибором дебитовао за први тим „старе даме“.

Момак који ће 1. маја напунити тек 19 година, у финишу утакмице на терену је заменио Миодрага Гемовића и тај тренутак ће памтити до краја живота.

– Осећај је сјајан, велика ми је част и привилегија што сам дебитовао за први тим Војводине. Сан сваког младог фудбалера је да постане  првотимац, а мој сан се јуче остварио и то је оно што ћу памтити до краја живота. Пресрећан сам и захваљујем се тренеру Лалатовићу на указаном поверењу – изјавио је Драган Кокановић, који се нада да ће до краја сезоне добити шансу да упише још минута у првом тиму.

– Свакако да ми је то велика жеља, на мени је да наставим да радим и да се трудим максимално на сваком тренингу, а шеф Ненад Лалатовић и стручни штаб ће одлучити када ћу добити шансу – додао је Кокановић.

Млади фудбалер Војводине сматра да је утакмица против Златибора била још један доказ да нема лаких ривала и унапред уписаних бодова.

– Златибор је био тврд противник, повукли су се и играли веома чврсто у одбрани, што је донекле било и очекивано. Важно је да смо успели да се вратимо у меч и после примљеног гола и заслужено смо победили – истиче Кокановић.

Након дебија за први тим, Кокановић се враћа својим обавезама у омладинској екипи. Војводина у среду игра против крагујевачког Радничког у Омладинској лиги Србије.

– У свакој утакмици идемо на победу, па ће тако бити и сада. Наш циљ је да будемо макар трећи и за то нам је важно да освојамо бодове у свакој утакмици – закључио је Кокановић.